"In cautarea adevarului" live stream: cum poti sa urmaresti online emisiunea prezentata de Ernest

Autor: B.M.
Actualizat: 23 ian 2020, 15:02
Ernest, prezentatorul In cautarea adevarului

Pagina oficiala de live stream: aici poti urmari online "In cautarea adevarului", emisiune prezentata de Ernest.

Rasturnari de situatie, mult suspans si povesti de viata cu adevarat dramatice: toate pot fi gasite in cadrul acestei emisiunii "In cautarea adevarului".

"Incercam sa le oferim telespectatorilor nostri povesti ale unor oameni aflati in situatii- limita, situatii disperate in care cei ca noi au fost inselati de semenii lor, de apropiati sau, mai grav, chiar de familie.

"In cautarea adevarului ne va demonstra ca, desi greseala, minciuna, inselaciunea sunt la indemana oricaruia dintre noi, multi reusim sa ramanem drepti, in fata ispitelor", spune Ernest, prezentatorul emisiunii.

"In cautarea adevarului"- live stream online oficial

Emisiunea "In cautarea adevarului" este prezentata de Ernest si este difuzata in fiecare duminica, de la ora 13:00, la Kanal D.

"In cautarea adevarului" poate fi urmarita si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube Kanal D Romania.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti pagina emisiunii, aici.

In cautarea adevarului- povesti de viata cutremuratoare

Pentru fiecare adevar pe care cineva incearca sa-l ascunda, va fi o echipa de ancheta pregatita sa-l dezvaluie.

Aceasta este premisa pentru "In cautarea adevarului", ce prezinta o serie de dramatizari realiste care vor aduce in atentia publicului lupte interne, incercari financiare, relatii incurcate- situatii pe care fiecare dintre noi le-ar putea experimenta.

Dupa ce a fost considerat un adevarat detectiv, Ernest este atat naratorul, cat si mediatorul conflictelor din fiecare episod.

Povesti de viata halucinante, cu mize uriase, investigatii amanuntite si descoperiri tulburatoare, intregesc tabloul adevarului pe care Ernest, impreuna cu echipa “In cautarea adevarului” incearca sa il scoata la iveala.

"Ne dorim ca aceasta emisiune "In cautarea adevarului" sa fie pe placul romanilor, mai ales ca romanii au demonstrat, nu de putine ori, ca au stofa de justitiari", a mai spus Ernest.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.