În ce afacere a investit Gabriela Cristea. Vedeta speră să dea lovitura cu aceste produse

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 mar 2024, 08:53

Vedeta speră să dea lovitura cu aceste produse

Sursa: Facebook Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este cunoscută pentru emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul anilor, însă aceasta a decis să investească într-o pasiune de-a ei.

Gabriela Cristea este o prezentatoare cunoscută din România, atât pentru emisiunile pe care le-a prezentat, dar și pentru pasiunile pe care le are și le prezintă în mediul online. Aceasta a decis să profite de pasiunile ei și să investească în mai multe afaceri care să le aibă la bază, astfel încât să îi surprindă pe admiratorii ei, dar și pentru a aduce un venit în plus în casă.

Ce afacere nouă are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea își dorește ca pasiunile ei să aducă bani, însă pentru acest lucru a fost nevoită să facă investiții surprinzătoare. După ce a investit peste 50.000 de euro într-o afacere cu haine, Gabriela Cristea a decis să își încerce norocul și în lumea culinară, astfel aceasta a decis să vândă bunătăți artizanale, așa cum este și descrisă afacerea.

Prezentatoarea TV a prezentat în mediul online rețetele pe care le face ea pentru familie, iar când succesul acestora a început să apară, a decis să investească în pasiunea ei și să își deschidă o afacere numită „Fărâma sărată”, unde aceasta vinde cozonaci și alte preparate dulci. Gabriela Cristea are în magazinul ei de bunătăți artizanale zacuscă, cozonaci cu diferite tipuri de umplutură, dar și dulceață.

Prezentatoarea se folosește astfel de rețelele sociale pe care le are pentru a își promova preparatele, dar și afacerea de care este mândră. „Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac.”, declara Gabriela Cristea, potrivit evz.ro.

Din ce face bani Gabriela Cristea, pe lângă jobul din televiziune

Alături de afacerea cu preparate artizanale, Gabriela Cristea, alături de soțul ei, a investit 50.000 de euro într-un apartament în zona Dorobanți pentru a îl transforma într-un studio foto. De această sumă, cei doi au achiziționat echipamentul necesar, dar au și făcut unele modificări în apartament. O sumă similară a fost investită și în atelierul de haine pe care îl are prezentatoarea TV.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Gabriela Cristea, imagine impresionanta cu fetita ei! Cum arata Bella Victoria Margot la varsta de 6 luni

Gabriela Cristea își creează design-ul hainelor, după care le schițează, astfel încât croitoresele ce lucrează pentru ea să îi poată înțelege viziunea.

Acest magazin este dedicat femeilor, însă a fost nevoită să renunțe o perioadă la acesta, deoarece a început să prezinte o nouă emisiune, după care a rămas însărcinată. După o perioadă lungă, Gabriela Cristea a decis să revină la afacerea pe care o iubește și să o transforme.

Înainte, magazinul ei de haine se baza exclusiv pe rochiile de mireasă, în timp ce acum Gabriela Cristea cămăși și modele de rochii de ocazie.

Cu cât se vinde un cozonac gătit de Gabriela Cristea

Gabriela Cristea se mândrește cu dulciurile pe care le realizează, iar aceasta își promovează produsele de câte ori poate pe rețele ei sociale. Pe site-ul de preparate artizanale al Gabrielei Cristea se află zacusca originală și cea de fasole, ce costă 33.50 de lei. Alături de aceste preparate tradiționale se adaugă și dulceața de portocale, ce costă 28.50 de lei, dar și dulceața de ardei iuți, ce costă 26.50 de lei.

Pe site-ul produselor artizanale se află și șase tipuri de cozonaci, cu diferite arome, ceea ce fac ca aceștia să difere la preț. Cozonacul cu fistic ajunge la 140 de lei, în timp ce cozonacii cu măr, caramel sărat, nucă sau ciocolată și bezea pot ajunge între 85 și 95 de lei, potrivit actualitate.net.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?