În ce condiții doarme Delia, în Nepal! Vedeta și soțul ei, Răzvan Munteanu, au urcat pe vârful Everest

Author: Diana Bostan
Actualizat: 10 nov 2023, 14:30

Delia și Răzvan Munteanu pe Muntele Everest

Sursa: Instagram- Delia

Iubitoare de senzații tari, artista Delia a ales o destinație mai puțin obișnuită de această dată. Cântăreața și soțul său au dat vacanțele exotice pe frigul din Nepal, acolo unde și-au dorit să urce pe vârful Everest.

Vacanță cu peripeții pentru Delia Matache și Răzvan Munteanu. Artista și-a dorit să bifeze una dintre cele mai tari experiențe de pe Pământ, și anume să exploreze vârful Everest. Nu totul a decurs așa cum Delia se aștepta, vedeta întâmpinând mai multe probleme pe parcurul călătoriei în Nepal.

Probleme pentru Delia și soțul său în vacanța din Nepal

Vedeta și-a dorit să atingă cel mai înalt punct de pe Pământ, iar visul i s-a îndeplinit.

Delia și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul călătoriei, chiar și atunci când aceasta a trecut prin momente mai puțin plăcute. Artista și Răzvan Munteanu s-au echipat corespunzător, fiind gata de aventura vieții lor, însă un anumit factor le-a dat mari bătăi de cap, în special frumoasei cântărețe.

În călătoria s-a spre vârful Everest, Delia s-a confruntat cu temperaturile extrem de scăzute. Deși avea echipamentul corespunzător și accesoriile de iarnă, Delia s-a plâns de frig nu doar în exterior, ci și la cazare, acesta fiind și motivul pentru care nu a reușit să doarmă absolut deloc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Citește și: Delia se află în Nepal, țara lovită vineri noapte de un cutremur cu magnitudinea 5,6 pe scara Richter. Peste 150 de persoane și-au pierdut viața

”M-am mirat de energia pe care am avut-o azi, am fost forță.

Ieri nu am fost bine și nu am dormit, nu am dormit în nicio seară, dar a fost tare rău. E mult mai ok să stai în sălile de mese decât să stai în cameră. În cameră nu e cald, îți iei pe tine trei plăpumioare, îți iei o sticlă cu apă fierbinte și stai acolo în plăpumioară până a doua zi dimineață”, a povestit Delia, într-un video postat în secțiunea Instastory.

Delia a stârnit amuzamentul fanilor în momentul în care s-a filmat dansând într-un sac de dormit. Artista este cunoscută pentru energia sa și pentru vibe-ul pozitiv, lucruri de care nu a uitat nici în momentul în care s-a afla la temperaturi extrem de scăzute.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 
 
 
 
 
View
this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Delia, vedetă în Nepal

De aventura Deliei pe Muntele Everest a scris și presa străină. Publicația thehimalayantimes.com a relatat despre vacanța Deliei și a soțului său Răzvan Munteanu. Potrivit acestei surse, artista Delia s-a cazat în regiunea Khumbu, din regiunea Everest.

Delia și soțul său nu au ajuns chiar în vârful Muntelui Everest, munte ce are o înălțime de 8.848, ci au escaladat baza muntelui, loc destinat turiștilor și alpiniștilor fără experiență. Fără pregătire și fără un echipament corespunzător, escaladarea vârfului Everest ar fi aproape imposibilă din cauza temperaturilor extrem de scăzute.

Citește și: Inna a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric! Cum arată inelul cu care a surprins-o rapperul pe viitoarea sa soție

”Acest tur făcut de Delia în regiunea Everest va atrage mai mulți călători de lux în regiune ”, a declarat Pemba Sherpa, directorul expediției, potrivit sursei menționate anterior. Presa din regiune a avut doar cuvinte de laudă la adresa Deliei, enumerând mai multe premii din cariera artistei.

Delia a avut parte și de pofte în vacanța petrecută în Nepal

După călătoria pe munte, Deliei i-a venit poftă de murături, dar și de alte mâncăruri mai puțin obișnuite. Artista susține că este primul lucru pe care îl va face atunci când va ajunge acasă, și anume să mănânce murături.

”Mi-e poftă de fructe, mi-e poftă de ayran stors cu lămâie, îmi e poftă de acru, îmi e poftă de murături. Dacă nu o să mănânc gogonele, morcovi murați, conopidă și castraveți, varză, vai de capul meu. Nu pot să-mi explic cât de poftă îmi e ”, a spus Delia, într-un video postat în secțiunea Instastory.

Citește și: Exclusiv! Gina Matache, mama Deliei, despre scandalul care a luat amploare în urma afirmațiilor făcute de fiica ei: "Nu îi iau eu apărarea la 40 de ani și nici nu își dorește"

După prima noapte în care a reușit să doarmă, Delia și Răzvan Munteanu au părăsit regiunea Khumbu și s-au îndreptat către capitala Malaeziei, Kuala Lumpur. Cei doi au dat frigul de pe Everest, pe căldura din Kuala Lumpur. Delia a fost încântată de peisaje, dar și de faptul că după o lungă perioadă de timp a băut o cafea cu gust. Artista și soțul său se vor întoarce în țară săptămâna viitoare, unde Delia va susține un concert grandios în cinstea noului său album.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.