În ce condiții se întoarce Gabriela Firea la Primăria Capitalei: „Dacă bucureștenii mă vor dori”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 mai 2023, 08:10

În ce condiții se întoarce Gabriela Firea la Primăria Capitalei: „Dacă bucureștenii mă vor dori”

Sursa: Facebook Gabriela Firea

Gabriela Firea a declarat că va reveni în poziția de primar general al Capitalei dacă bucureștenii o vor dori în această poziție, la următoarele alegeri.

Gabriela Firea, vicepreședintele PSD și fost primar al Capitalei spune că, în cazul în care va fi sănătoasă, va mai avea „energie și putere ca acum”  și va fi dorită de cetățeni, își va depune candidatura la Primăria Generală a Bucureștiului la următoarele alegeri, potrivit EuroNews.

Gabriela Firea va candida la primărie dacă va fi dorită de bucureșteni

„Am fost întrebată de situația critică în care se află proiectele din București. Majoritatea proiectele pe care le-am început sunt acum blocate și nici nu se întrevede nimic bun cu acestea. Îmi doresc să le continui, doar dacă și bucureștenii mă vor dori, din nou, în funcția de primar general. Voi candida la Primăria Capitalei dacă sunt sănătoasă, și dacă mai am energie și putere ca acum.

Citeste si: Gabriela Firea nu este de acord cu interzicerea avortului: „Nimeni nu poate cere unei femei să nască sau să moară”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Le mulțumesc colegilor din PSD, președintelui Marcel Ciolacu, secretarului general Paul Stănescu, prim-vicepreședintelui Sorin Grindeanu pentru sprijinul pe care îl declară public.

Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei.”, a transmis Gabriela Firea, pe pagina sa personală de Facebook.

Sorin Grindeanu crede că Gabriela Firea îl poate înlocui pe Nicușor Dan

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că Gabriela Firea, vicepreședinte PSD, își dorește să se întoarcă la Primăria Generală a Capitalei.

De asemenea, este de părere că ministrul Familiei are destule șanse să îi ia locul actualului primar al Bucureștiului, Nicușor Dan.

Citeste si: Vești bune pentru părinții copiilor cu dizabilități! Gabriela Firea anunță schimbări majore în ceea ce privește eliberarea certificatelor de handicap

„Evident, în acest moment, doamna Gabriela Firea își dorește să reintre în luptă, pentru a recâștiga poziția de primar general.

Mi se pare un candidat extrem de puternic și are șanse foarte mari pe sondajele pe care le-am văzut. Multe sunt și publice, oamenii regretă aceste soluții venite mai mult din lumea virtuală 2020, nu doar la București, ci și la Timișoara.”, a declarat Sorin Grindeanu, citat de EuroNews.