În ce filme a jucat actorul Julian Sands, dat dispărut după o drumeție în munți?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 oct 2023, 01:10

În ce filme a jucat actorul Julian Sands, dat dispărut după o drumeție în munți?

Sursa: Facebook Melanie Kinnaman

Actorul cunosc pentru rolurile sale în ,, The Girl with the Dragon Tattoo”, ,, Blood and Bone” sau ,,One Night Stand ”, Julian Sands, a fost dat dispărut după o drumeție în munți.

Actorul britanic a fost dat dispărut vineri, după ce acesta a decis să meargă într-o drumeție pe munte, iar de atunci este de negăsit. Iată câteva filme pentru care este recunoscut actorul.

Citește și: Celebra actriță Asli Enver, eroina serialului Mireasa din Istanbul, a anunțat sexul bebelușului! Iată ce a apărut pe contul de socializare al viitoarei mămici!

Filme în care a jucat actorul Julian Sands

The Girl with the Dragon Tattoo

Producția cinematografică spune povestea căutării lui Hariet Vanger, rudă de sânge cu marele clan Vanger, care a dispărut în urmă cu 40 de ani. Unchiul Harietei simte că nu mai are mult timp de trăit, iar dispariția fetei îl apasă extrem de mult, iar acesta decide să îl angajeze pe jurnalistul Mikael Blomkvist să o găsească. Mikael își dăduse demisia de la publicația la care a lucrat după ce a pierdut un proces-capcană împotriva unei mari companii.

În încercarea sa de a o găsi pe Hariet, acesta se intersectează cu hackerița Lisbeth Salander, iar lucrurile pe care le află le poate pune viețile în pericol.

Citește și: 5 filme de la Globul de Aur 2023 pe care trebuie să le vezi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Blood and Bone

Isaiah Bone este un fost comandant ce este noua forță a luptelor de stradă din Los Angeles. Acesta a petrecut 5 ani în închisoare, însă este pregătit sa își trăiască viața în continuare, însă atunci când îl doboară pe șeful mafiei, lucrurile o să se schimbe. Șeful străzilor din L.A îi propune să participe la meciurile sale pe mize importante, însă Bone refuză, iar acesta este începutul unei lupte continue între cei doi dușmani.

Fostul căpitan dorește ca prin acest fel să îi îndeplinească o ultimă dorință unui prieten ce a decedat.

One Night Stand

Max Carlyle pare că are tot ceea ce își dorește în viață, o căsnicie fericită, doi copii sănătoși și o carieră de succes, însă bărbatul nu este cu totul mulțumit de viața lui. Așa că viața acestuia începe să se schimbe în momentul în care acesta cunoaște o femeie incredibilă în timpul unei călătorii de afaceri.

Max va începe astfel să aibă o aventură cu Karen, femeie ce are și ea o căsnicie, iar cu toate că cei doi promit să uite de cele întâmplate când ajung acasă, bărbatul nu se poate opri din a se gândi la ea.

Citește și: Celebra Pinar Deniz este în doliu! Actrița trece prin momente dureroase după ce a pierdut unul dintre cei mai dragi membri ai familiei sale!

Actorul Julian Sands, dat dispărut după o drumeție în munți

Actorul în vârstă de 65 de ani a fost dat dispărut după ce vineri acesta a plecat într-o drumeție în munţii San Gabriel. Ziua următoare, echipele de salvare l-au căutat pe actorul britanic în zona Baldy Bowl de pe Muntele Baldy, acolo unde pasionații de sporturi de iarnă sau de drumeții se pot afla, însă vremea nu a fost una favorabilă pentru continuarea căutărilor.

Condițiile meteorologice i-au făcut pe specialiști să oprească căutarea acestuia și retragă echipele de pe munte deoarece zona poate fi una extrem de periculoasă și pentru cei experimentați. În această perioadă, oamenilor li s-a recomandat să nu se aventureze pe munte deoarece există riscul unei avalanșe.

Echipele de salvare plănuiesc să continue căutările lui Julian Sands atunci când vremea se va mai îmbunătăți și nu va mai fi un risc pentru aceștia.

Citește și: 4 lucruri interesante despre Al Capone. Marele mafiot își ura porecla după care era cunoscut

Surse: Facebook Melanie Kinnamancinemagia.ro, libertatea.ro