În ce hal a ajuns să arate telefonul Andreei Mantea! Vedeta TV l-a arătat fară nicio jenă: "Este luat în rate, nu știu dacă le-am terminat!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 feb 2023, 02:05

Andreea Mantea nu s-a sfiit sa isi arate telefonul, asta dupa ce a recunoscut ca de multe ori s-a intamplat sa dea cu el de pamant.

Andreea Mantea recunoaște că nicio zi nu seamănă cu cealaltă în afara filmărilor pentru reality-ul Casa Iubirii. Programul vedetei este extrem de aglomerat și nu are o secunda pentru ea să respire decât atunci când merge la culcare și atunci, destul de tărziu, dezvăluie frumoasa vedeta în exclusivitate pentru kanald.ro.

Programul infernal al Andreei Mantea. Ce face in fiecare zi de dimineata pana noaptea tarziu

Citeste si: Ștefania, șocată de afirmațiile lui Cristian la adresa ei după despărțire: "I-am trimis mesaj, nu a vrut să vorbească cu mine! I-am dat block"

"Eu la 7 am trebuie să fiu în picioare să îl trezesc pe David. Nu pot să mă trezesc la 7 fix pentru că până mă ridic eu, până mă dezmorțesc...ei, la 6:30 suna alarma.

Nu stiu cât se vede, dar sărăcuțul. Uite cum arata ecranul. Încerc să îl opresc și poc. De cate ori nu l-am dat în perete că am visat că nu stiu ce se întâmplă. Că sunt oameni în jurul meu care îmi tot spun de ce nu opresc telefonul. M-am trezit și m-am speriat și am zis, Dumnezeule, era un vis. Îmi pun alarma incontinuu și cred că trebuie să îmi schimb melodia.
Este luat în rate, nu stiu daca le-am terminat. Acum, trebuie să îmi iau altul. Îl trezesc pe David, îl spăl pe dinți, avem doua chiuvete, el la a lui, eu la a mea. Ori e foarte drăgăstos, ori e pe genul da-te mai încolo. Îi pregătesc micul dejun și pleacă la scoală cu șoferul. Apoi, eu mă ocup de animalute. Am doua pisicuțe, doi caței și alte pisicuțe din vecini.
Îi hrănesc pe toți, unul are probleme cu rinichii, unul e foarte bătrân. Apoi merg pe banda, fac eu câteva exerciții, am și antrenoare de fitness, după care plec la munca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Imagini fierbinți cu Berna și Jador. Philip, înnebunit de gelozie: "Mi-a trimis mesaj și m-a înjurat!"

Îmi ia o ora să ajung aici. Nu cred că s-a scumpit benzina. Ajung aici, dau drumul la televizor și văd ce fac fetele, băieții, mă pregătesc pentru emisie. Domnul David vine de la scoală aici, batem mingea, alergam ciorile, apoi pleacă la înot și kickboxing.

Ajungem acasă, un pic de curățenie, hrănesc animalele, hai cu temele, hai cu mâncarea. Nu mănâncă mâncare de ieri. Încerc să îl țin departe de fast-food și zic că îmi iese. După care băiță și ne separam. Eu mă uit la seriale, fac practicile mele, meditez...el are voie o jumătate de ora la desene sau un joc. Îi plac poveștile inventate. Puterea exemplului. În momentul când stau pe telefon și stau în preajma lui, eu sunt puterea exemplului, așa că daca vede la mine, face și el. Copilul vă face involuntar anumite lucruri. Bag telefonul în carte și tastez, el nu mă vede. Am început de demult. A început să descopere cărți...", a spus Andreea Mantea pentru kanald.ro.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.