In ce hal a ajuns sa arate Jador! Ce mesaj a primit de la o fana si cum a reactionat cel mai cautat artist al momentului

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 aug 2021, 09:01
Jador, mesaj indecent de la o fana

Jador este pe val in ce priveste cariera lui artistica si a ajuns sa castige bani grei la o singura cantare, mai ales dupa ce s-a intors de la Survivor Romania 2021.

Jador este cel mai in voga cantaret la ora actuala si cel mai popular in randul artistilor care canta muzica de petrecere si nu numai. De cand a venit de la Survivor Romania 2021, artistul este numai pe drumuri in diferite colturi ale tarii avand numeroase cantari in cluuri sau la nunti. Daca intr-o zi e la mare, in alta e in celalalt capat al tarii. Cantaretul a si recunoscut ca nu mai are timp de nimic, dar sa aiba o viata linistita de familie asa cum si-ar dori.

Ce mesaj a primit Jador de la o fana

Insa, cel mai mult si-ar dori ca femeia pe care o iubeste sa il inteleaga si sa accepte ca asta ii este meseria si nu poate sa renunte la visul lui. Ca si artist, vin la pachet si alte lucruri pe care poate o femeie nu le poate digera cum ar fi faptul ca Jador, fostul Faimos de la Survivor Romania 2021 este mereu asaltat de fane.

Cantaretul a recunoscut ca primeste mereu propuneri indecente de la femei cunoscute sau necunoscute care ii scriu mereu, insa niciodata nu a dat curs. Jador chiar a postat zilele trecute un mesaj de la o fana care il ruga sa treaca pe la ea. Cantaretul a facut public mesajul si s-a amuzat pe seama lui, dand dovada de foarte multa transparenta fata de iubita lui cu care s-a impacat, Georgiana Elisei.
"Eu te astept la mine," i-a propus tanara, insa Jador nu a raspuns decat cu cateva emoticoane.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arata acum Jador, fostul Faimos de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Jador, foc si para la un concert! Artistul a rupt banii primiti pe scena. Ce s-a intamplat chiar in fata lui

Nu e de mirare ca sutele de fane ii scriu si se inghesuie sa il atinga macar la cantari avand in vedere ca Jador arata si intr-un mare fel.

Artistul lucreaza din greu la sala facandu-si corpul patratele, patratele. Cantaretul s-a si fotografiat intr-o ipostaza care ar face orice femeie sa lacrimeze de pofte, insa, clar, el este doar al unei singure femei si anume Georgiana.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.