In ce HAL au ajuns! O soacra ii sugereaza viitoarei nore sa isi faca OPERATII ESTETICE: "E urata cu diploma, ar trebui sa isi schimbe nasul!"

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:41

Doamna Valentina Carstea este total nefericita pentru alegerea pe care fiul sau a facut-o in ce priveste femeia care ii va sta alaturi toata viata.

Doamna Valentina ii gaseste viitoarei sale nore numai defecte. In plus, o face urata pe fata si ii sugereaza constant sa isi faca operatii estetice pentru ca are nasul prea mare sau ca are nevoie de botox.##VIDEO124806##

Astfel, Cristina, viitoarea sotie a lui Florin nu ia in seama micile rautati ale soacrei desi nu scapa nici ea vreun prilej de a o intepa.  Soacra nu se lasa cu una cu doua si ii vara norei o revista sub ochi sa-i arate cat de bine i-ar sta cu o operatie estetica la nas si nu ezita sa o jigneasca: Esti

frumoasa ca noaptea...esti o frumusete cu diploma! VEZI INTREAGA TIRADA A SOACREI IN VIDEO ALATURAT!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.