În ce ipostază inedită a fost surprins Armin Nicoară: ”Să nu o supăr pe Claudia” Cum va reacționa soția saxofonistului

Author: Diana Bostan

Claudia Puican și Armin Nicoară

Sursa: Instagram- Armin Nicoară

Armin Nicoară le-a demonstrat fanilor că poate fi și bărbat de casă. Artistul a fost surprins în timp ce face piața. Cum va reacționa soția lui, Claudia Puican?

Saxofonistul Armin Nicoară nu s-a făcut remarcat doar prin muzică, ci și prin declarațiile savuroase. Dacă mulți se așteptau ca soția, Claudia Puican, să se ocupe de tot ce ține de treburile casnice, Armin Nicoară a demonstrat contrariul.

Armin Nicoară a fost surprins în timp ce face piața

După ce a cântat toate noaptea la un eveniment, Armin Nicoară nu a mers direct la somn, ci a oprit la piață.

Artistul s-a îmbrăcat bine și a mers să facă piața ca un soț iubitor. Acesta a ales cele mai proaspete legume, a mers să cumpere brânză, dar și pâine proaspătă.

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Armin Nicoară și Claudia Puican! Armin era îndrăgostit de Lavinia și făcea tot posibilul să o impresioneze: ”M-a luat nebunia de cap”

Artistul susține că a mers direct la piață pentru a nu o supăra pe iubita lui soție, Claudia Puican. Artistul s-a bucurat de experiență și a împărtășit imaginile și cu urmăritorii săi.

Armin nu s-a putut abține și a mâncat din pâinea caldă și proaspătă, fiind una dintre plăcerile sale atunci când face piața.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Să nu ziceți că nu fac piața. Am venit să iau roșii, brânză, de toate. Ce om de casă sunt. După eveniment direct în piață, să nu o supăr pe Claudia”,

a spus Armin Nicoară, într-un video postat în secțiunea Instastory.

Cum a reacționat Claudia Puican

Soția lui Armin Nicoară a fost încântată de gestul făcut de artist, repostând totul pe contul său personal de Instagram. În timp ce Armin Nicoară se afla în piață, Claudia Puican a rămas să se odihnească după ce a cântat toată noaptea alături de saxofont la un eveniment, tocmai în județul Gorj.

Citește și: Armin Nicoară a fost supus unei intervenții medicale: „Sunt pe punctul de a mă opera”. Ce probleme de sănătate are artistul

Armin Nicoară și Claudia Puican, au o poveste de dragoste inedită, dar puțini știu cum s-au cunoscut cu adevărat. Artistul era îndrăgostit de colega Claudiei. După ce a recunoscut faptul că i-a fost infidel soției sale, Armin face o nouă declarație savuroasă și susține că era îndrăgostit de colega Claudiei Puican.

Artistul susține că după cele întâmplate au rămas prieteni și că tânăra de care a fost îndrăgostit este tot cântăreață. Armin Nicoară nu a vrut să dezvăluie întreaga identitate a femeii, însă a mărturisit faptul că numele ei este Lavinia.

Deși între cei doi mai apar și neînțelegeri, Claudia Puican și Armin Nicoară reușesc să treacă peste toate și să rămână un cuplu sudat atât pe scenă, cât și în afara lui.

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2022 s-au căsătorit și plănuiesc să-și mărească familia în viitorul apropiat.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?