In ce Paradis se recupereaza Amna dupa ce medicii i-au spus ca nu face fata zborului pana in Romania! Fosta concurenta a filmat tot

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 16:35
Amna nu poate parasi Republica Dominicana din cauza starii precare a sanatatii

Amna este retinuta de catre medici in Republica Dominicana pentru a se recupera cat mai bine dupa accidentarile suferite.

Frumoasa cantareata care a fost totodata si prima eliminata din competitia Survivor Romania 2021 se recupereaza pentru a putea veni cat mai repede in Romania, acasa la familia ei, mai ales la fiul ei, David. Fosta concurenta si-a tinut tot timpul fanii la curent cu starea ei de sanatate aratandu-le prin intermediul pozelor sau filmarilor exact ce se intampla. Mai mult, Amna le-a aratat o imagine destul de socanta cu bratul ei care a suferit numeroase intepaturi de la injectiile pe care le face pentru recuperare.

Amna le-a aratat fanilor unde se recupereaza dupa accidentari

Citeste si: Reactia lui Vladimir Draghia cand a fost intrebat cu cine tine de la Survivor Romania 2021! Te-ai fi asteptat la asta din partea lui?

Dupa ce medicii au evaluat starea de sanatate a artistei dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021, acestia nu si-au dat acordul pentru plecarea romancei in tara deoarece organismul Amnei este slabit si nu ar putea face fata orelor de zbor.

Insa, Amna se simte din ce in ce mai bine si a revenit cu un mesaj pentru toti cei care sunt ingrijorati pentru starea ei de sanatate:"Din cauza problemelor de sanatate, doctorii spun ca organismul meu nu e pregatit pentru un zbor atat de lung. Asa ca, sunt nevoita sa mai raman cateva zile aici. Abia astept sa pot sa vin acasa," a declarat artista.

Amna are interzis din partea medicilor sa paraseasca Republica Dominicana

Citeste si: Amna nu face fata zborului din Republica Dominicana catre Romania. Ce DECIZIE au luat MEDICII de la Survivor Romania 2021 in privinta ei

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dar Amna nu s-a sfiit sa le arate fanilor in ce loc se recupereaza si cat de frumos este peisajul in complexul in care se afla, asta ca o antiteza cu locul in care a fost nevoita sa stea in timpul competitiei Survivor Romania 2021.

"Aici e Raiul pe pamant, efectiv. Trebuie sa va arat privelistea, este absolut superb", a declarat Amna.

Amna a fost prima concurenta eliminata la Survivor Romania 2021. A facut parte din echipa Faimosilor, insa pe parcursul ei in competitie a avut parte de mai multe accidentari plus o intepatura a unei albine care i-a deteriorat starea de sanatate.

Inainte de eliminare, Amna a tinut si un mic discurs multumindu-le celor din echipa ei, dar si intregii familii Survivor Romania 2021.

Artista a tinut sa le spuna cateva cuvinte de ramas bun fostilor sai colegi din echipa Faimosilor, promitandu-le solemn ca ii va urmari de acasa si ii va sustine.

"Mult mai puternica! Desi poate pentru telespectatori sau poate pentru colegi nu am fost suficient de puternica! Eu mi-am depasit niste limite! Am invatat sa stau cu mine! Eram tot timpul intr-o fuga nebuna

in Bucuresti, telefoane, Instagram-ul, Facebook-ul, retelele de socializare, lucruri de facut, niciodata nu apucam sa stau cu mine! Am intalnit niste oameni, bine ii stiam, dar aici, cum spuneau si Razboinicii, suntem familie! Seara nu ai televizor, nu ai telefon, tot ce poti sa faci e sa comunici cu aproapele tau! Nu-i nimic intamplator ca se intampla asa! Starea mea de sanatate era din ce in ce mai slabita si nici in momentul acesta nu sunt foarte bine! Asa a vrut Dumnezeu sa se intample si le multumesc tuturor sustinatorilor de acasa si ca au inteles ca eu nu mai pot continua! Iar colegii mei nu mai sunt colegi sunt prieteni si sunt familie de fapt! Si mai departe o sa fiu cea mai fericita cand o sa ne intalnim la alte emisiuni sau pe strada sau in studio! Si vreau sa va aplaud din tot sufletul! Va multumesc pentru tot ce m-ati invatat! Survivor Romania e o adevarata experienta pe care merita s-o traiesti si mai departe va doresc sa castigati mancare cu totii, stiu cat de importanta e ca sa puteti sa continuati! Si sunt sigura ca o sa va urmaresc de cate ori o sa fiu acasa! Da, va votez! O sa va sustin de acasa! Va multumesc!", a spus Amna inainte sa-si paraseasca echipa.