În ce relație a rămas Alex Bodi cu Iulia Sălăgean, fosta lui soție. Fetița celor doi îi simte lipsa tatălui său

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 01 nov 2023, 01:30
În ce relație a rămas Alex Bodi cu Iulia Sălăgean, fosta lui soție
Sursa: Instagram officialbodialex

Alex Bodi și Iulia Sălăgean au fost căsătoriți timp de câteva luni, însă cei doi au decis să divorțeze, iar în acea perioadă au fost multe tensiuni și acuzații dure, dar iată în ce relație au rămas cei doi.

Fostul cuplu au împreună o fetiță, ce este încă afectată de divorțul părinților, cu toate că a fost unul amiabil. În ce relație a rămas Alex Bodi cu Iulia Sălăgean, fosta lui soție?

Citește și: Reacția lui Alex Bodi, după ce Anamaria Prodan l-a felicitat pentru despărțirea de Ema Uta. Afaceristul pare că a luat decizia finală

În ce relație au rămas Alex Bodi și Iulia Sălăgean, fosta lui soție

Alex Bodi a fost împreună cu Iulia Sălăgean înainte de a începe o relație cu Binaca Drăgușanu. Controversatul cuplu a atras atenția oamenilor după divorț în care și-au spus mai multe replici dure, astfel crezându-se că cei doi nu mai doresc să aibă legătură unul cu celălalt, însă cei doi au reușit să păstreze o relație frumoasă, de dragul fetei lor.

În anul 2019 cei doi au decis să divorțeze, după un mariaj ce a durat doar câteva luni, iar în acea perioadă foarte multe vorbe dure s-au spus, însă acest lucru nu

i-a făcut să rupă orice legătură, mai ales că fata acestora este foarte atașată de tatăl ei. După o lungă perioadă în care se credea că cei doi nu mai vorbesc și încearcă să se evite, Iulia Sălăgean a decis să se deschidă și să spună care este, cu adevărat, relația dintre cei doi.

„Relația e foarte bună. Suntem foarte bine. Ne înțelegem foarte bine. Vorbim și comunicăm în legătură cu fata, foarte mult, eu oricum comunic, pentru că stând mereu cu mine fata și observ, îmi dau seama dacă e tristă, dacă îi e dor.

Suntem prieteni, familie, ceva total , a spus fosta soție a afaceristului, potrivit viva.ro.

În această perioadă oamenii credeau că cei doi s-au împăcat, asta după ce au fost observați împreună, alături de fetița lor, într-un mall din București, însă Alex Bodi neagă acest lucru. „În primul rând, mi se pare nedrept față de Iulia, să creadă lumea că ne-am împăcat și din moment ce noi suntem împreună sau m-au văzut doar cu fata, nu vreau să creadă lumea că mă joc cu relațiile sau cu sentimentele cuiva.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar am rămas în relații foarte bune cu Iulia, deci nu există niciun dubiu.   Doar că nu ne-am împăcat, și mi se pare puțin nedrept față de ea, să las lucrurile nevorbite ”, spunea acesta, conform evz.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Alex Bodi. Ce i-a transmis impresara după ce afaceristul a anunțat că s-a despărțit de Ema Uta?

Ce relații a mai avut Alex Bodi

În prezent, Alex Bodi este singur, asta după ce în urmă cu câteva săptămâni relația sa cu Ema Uta s-a încheiat. Cei doi au avut o relație frumoasă, însă afaceristul a spus că aceasta nu era confortabilă cu relația pe care o avea cu Iulia, mama fetiței sale, cele două având și un

dur schimb de replici.

O relație pentru care este foarte cunoscut Alex Bodi este cea cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au avut o relație de aproximativ doi ani, în anul 2019 cei doi făcând un pas mare, căsătorindu-se civil. Relația pe care cei doi au avut-o a fost una destul de lungă, însă care a ajuns la un sfârșit, un apropiat de-al fostului cuplu spunând că aceștia au interese complet diferite, iar certurile lor fiind unele de-a dreptul îngrozitoare, cu multe cuvinte urâte.

Citește și: EXCLUSIV! Alex Bodi, dezvăluiri în premieră despre ziua fiicei lui, Selena. Ce cadou special i-a făcut micuței

Surse: Instagram officialbodialexplaytech.ro

 

Taguri:

Spiritele s-au încins, astăzi, în „Casa iubirii”, după ce băieții au fost provocați să-i dea smash sau pass lui Criss, noua concurentă din emisiune.