În ce relații a rămas Claudiu Bleonț cu fostele soții. A vorbit pentru prima dată despre cele patru căsnicii: „Nu-mi place întrebarea”

Autor: Diana Bostan

Claudiu Bleonț a trecut prin trei divorțuri

Sursa: Captură YouTube- 40 de întrebări cu Denise Rifai

Claudiu Bleonț nu se face remarcat doar prin cariera sa deosebită, ci și prin viața sentimentală. Actorul a divorțat de trei ori și este tatăl unei fetițe minunate! Iată cum se înțelege Claudiu Bleonț cu fostele sale soții!

Actorul Claudiu Bleonț a trecut prin trei divorțuri, însă nu și-a pierdut speranța în a iubi din nou. Acesta a fost căsătorit cu Irina Tapalagă, cu balerina Beatrice Rancea și cu Andra Negulescu. Acum, actorul este căsătorit cu Iulia Lazăr, fiind și cea care i-a dăruit o fetiță.

Cum se înțelege Claudiu Bleonț cu fostele soții

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Claudiu Bleonț a vorbit despre cariera sa, despre tinerețe, dar și despre viața lui personală.

Un om al extremelor, actorul a trecut prin trei divorțuri, iar acum se află la a patra căsnicie. Întrebat de Denise Rifai cu care dintre cele trei foste soții se înțelege cel mai bine, actorul a oferit un răspuns evaziv, fiind conștient de consecințele unui astfel de răspuns.

Citește și: Claudiu Bleonț, dezvăluiri despre perioada petrecută în arest: „Am încărcat saci cu ciment, am împins vagoane”

Actorul a dezvăluit că, în momentul de față, ar putea spune că cea mai bună prietenă îi este partenera actuală, Iulia Lazăr, soția sa și mama Evei, fetița lor. Comparând această întrebare cu cea legată de rolurile sale preferate, Claudiu Bleonț a menționat că întrebarea nu are un răspuns precis, deoarece nu poate să indice o soție anume.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Mă pui în situația să compar și îi zice, care dintre fostele soții ți-e cea mai bună
prietenă? În momentul ăsta aș putea spune că actuala. Eu sunt cu Iulia Lazăr, soția mea, mama Evei. Dintre fostele soții, care e cea mai bună prietenă? Prezenta. Păi arată-mi care e aia. Irina, Andra sau Beatrice? Actuala. Care? Iulia? Nu-mi place întrebarea, pentru că, să fiu sincer, nu are răspuns.

Nu este răspuns la asta.”, a spus Claudiu Bleonț, în cadrul emisiunii ” 40 de întrebări cu Denise Rifai ”.

Ce a învățat Claudiu Bleonț de la fiecare soție în parte

Claudiu Bleonț a învățat lecții valoroase de la fiecare dintre soțiile sale, fiecare relație oferindu-i acces la un univers nou. Acesta a mărturisit că prin căsătoria cu Irina, el a fost introdus în lumea artelor plastice.

Această conexiune i-a deschis orizonturi noi și l-a ajutat să aprecieze frumusețea și complexitatea artelor vizuale. În relația cu Beatrice Rancea, a descoperit fascinantul univers al baletului și al operei, îmbogățindu-și viața cu o nouă formă de expresie artistică și apreciind mai profund aceste arte.

Citește și: Ce fel de copil a fost Claudiu Bleonț și la ce fel de pedepse recurgea tatăl: „Sunt un fiu care încearcă și își dorește să fie bun”

Căsătoria cu Andra Negulescu i-a adus o altă serie de descoperiri, introducându-l în practicile aikido-ului, în arta scrisului și în pasiunea pentru zbor. Aceste experiențe l-au ajutat să își dezvolte atât corpul, cât și mintea, și să exploreze noi forme de creativitate și aventură.

Cât despre relația cu Iulia Lazăr, Claudiu Bleonț susține că a intrat în universul de părinte, o experiență profundă și transformatoare, care i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții și a responsabilităților.

„Irina, datorită însoțirii cu Irina, am intrat în lumea artelor plastice, pentru că ea a făcut arte plastice și am intrat în acest univers. În relația cu Beatriz am intrat în universul baletului și al operei. În relația cu Andra Negulescu am intrat în relație cu aikido. În relația cu Iulia Lazăr am intrat în universul de părinte”, a mai spus actorul la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.