În ce relații au rămas Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, după ce s-au despărțit: „Nu există zi să nu mă sune, nu există zi să nu îl sun”. Cei doi urmează să plece împreună, în vacanță

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 iun 2023, 13:13

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, împreună cu prietenii comuni pe care îi au, urmează să plece în Nisa

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea se pregătesc să plece într-o nouă vacanță, dar, de data aceasta, în calitate de foști iubiți, împreună cu un alți prieteni comuni pe care îi au. Deși relația lor a ajuns la final, continua să fie unul alături de celălalt.

Timp de câteva luni, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, doar că aceasta a ajuns la final la fel de liniștit pe cât a început. Impresara a făcut declarații, în exclusivitate, în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au rămas prieteni

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit, dar au rămas prieteni.

Cei doi încă petrec timpul împreună, deoarece au prieteni comuni și chiar continuă că colaboreze și din punct de vedere profesional.

„E mult spus asta cu «m-am despărțit». Eu cred că oamenii care, la un moment dat, ajung împreună au ceva al lor (…) cum am rămas cu Flavius, exact așa cum am și spus, «suflete pereche» sau suflete lipite.

De ce? Pentru că am împărțit niște momente fabuloase împreună, pentru că am adus fericire unul în viața celuilalt și eu cred că oamenii care au stat împreună, și au construit, și

au pus o cărămidă, două, zece, o mie la ceva frumos nu ar avea de ce să se certe și să se urască

Rămâne o etapă fabuloasă din viața mea, rămâne un om drag sufletului meu, cu care și astăzi, dacă vreau, plec în concediu, ca prieteni, cu toată gașca noastră, un om pe care o să îl ajut și să mă ajute ori de câte oricând voi avea nevoie”, a povestit Anamaria Prodan.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea vor pleca împreună în vacanță

Deși s-au despărțit, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, împreună cu prietenii comuni pe care îi au, urmează să plece în Nisa, într-o vacanță. Mai mult decât atât, nu trece zi fără ca cei doi să discute și au reușit să rămână în relații extrem de bune.

Toată lumea mă întreabă «Băi, ce s-a întâmplat». Noi, la vârsta asta, deja, vorbim fiecare ce își dorește (…) Crede-mă că nu există zi să nu mă sune, nu există zi să nu îl sun, pentru că niciunul dintre noi nu avem pe altcineva, nu căutăm.

În fiecare dimineață, când se trezește, «Ce faci, Ana? Te pup, ce faci?». Chiar astăzi am vorbit, jumătate de oră (…) (n.r.

Flavius) a apărut atunci când aveam nevoie de cineva să fie ca mine, să gândească exact cum cum gândesc eu, să își dorească aceleași lucruri și a fost frumos. Am călătorit împreună, am mers la petreceri împreună”, a mai mărturisit Anamaria Prodan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.