În ce stare se află Andreea Mantea după ce a scăpat de COVID-19? „Mi-am revenit! Cred...”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 aug 2022, 17:20

În ce stare se află Andreea Mantea după ce a scăpat de COVID-19? „Mi-am revenit! Cred...”

Sursa: Instagram

Andreea Mantea și fiul ei au fost depistați pozitiv cu virusul COVID-19. Din fericire, nu au avut parte de o formă gravă, ci doar au fost nevoiți să stea în izolare timp de două săptămâni.

Andreea Mantea și fiul ei  au fost depistați pozitiv cu virusul COVID-19. Din fericire, nu au avut parte de o formă gravă, ci doar au fost nevoiți să stea în izolare timp de două săptămâni.

În ce stare se află Andreea Mantea după ce a scăpat de COVID-19? „Mi-am revenit! Cred...”

După ce a anunțat pe rețelele socializare că a fost depistată pozitiv cu COVID-19, prezentatoarea TV a primit o mulțime de mesaje de la urmăritorii ei, care i-au urat toate cele bune și însănătoșire grabnică, fiind toți nerăbdători să o

revadă pe micile ecrane cât se poate de repede.

Citeste si: Toamna cu noi inceputuri pentru Andreea Mantea si fiul ei, David! Iata ce dezvaluiri inedite a facut indragita vedeta!

De îndată ce a terminat perioada de carantinare, Andreea Mantea a postat o fotografie cu ea, în mașină, arătând că este gata să se întoarcă la activitățile sale zilnice. Alături de postare, Andreea Mantea a scris și un mesaj pentru a-i informa pe urmăritorii ei despre starea sa de sănătate. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Gata! Mi-am revenit! Cred...Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunteți minunați!'',  a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Andreea Mantea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă îndrăgita prezentatoare TV

Andreea Mantea a mărturisit că, atunci când se stresează sau se suprasolicită, se umflă cam 10 kilograme. 

Citeste si: Andreea Mantea emoționează telespectatorii cu „O nouă șansă”, la Kanal D!

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme.

Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție. Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.

De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui", a explicat Andreea Mantea

cu ceva vreme în urmă.