În ce stare se află Dana Roba după ce s-a trezit din comă. Vedeta este în continuare în stare extrem de gravă: „Prima dată ne-a întrebat de ce s-a întâmplat asta”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 iun 2023, 12:17

Vedeta este în continuare în stare extrem de gravă

Sursa: Facebook Daniela Balaciu Roba

Dana Roba este în continuare în stare foarte gravă după ce a fost agresată fizic cu bestialitate de către soțul ei cu un ciocan. Medicii sunt pesimiști, în ciuda faptului că vedeta s-a trezit din comă.

Dana Roba este la terapie intensivă de o săptămână, după ce a fost bătută cu un ciocan în cap de către soțul ei. Agresorul a desfigurat-o și a lăsat-o într-o baltă de sânge. Vedeta se luptă să trăiască, și deși s-a trezit din comă și dă semne că își revine, medicii rămân pesimiști în privința șanselor ei de supraviețuire.

În ce stare se află Dana Roba după ce s-a trezit din comă

Soțul Danei Roba a fost arestat pentru 30 de zile. În acest timp, vedeta face progrese după ce a fost operată pe creier timp de nouă ore. Familia ei a dat detalii despre cum se simte, după ce s-a trezit din comă. 

„Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal.

Citește și: „Nu, te rog!”. Incident revoltător într-un parc din Ilfov! Doi minori au fost umiliți și agresați fizic de un adolescent. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe Internet

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal.

Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm”,  au declarat apropiații Danei Roba.

Dana Roba a uitat că a fost agresată fizic de soț

După ce a stat o săptămână la terapie intensivă, Dana Roba s-a trezit din comă, dar starea ei de sănătate este precară.

„A făcut progrese, este conștientă și vorbește.

Prima dată ne-a întrebat de ce s-a întâmplat asta. Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică”,  mai spun apropiații brunetei.

Citește și: Primele declarații ale mamei fetei de 12 ani, găsită în stare de degradare, într-un apartament din București. Femeia și iubitul ei, principalii suspecți

„Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva.

Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas.

Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla”,  mai declară aceștia.