În ce stare se află Nicu Covaci: „Veștile nu sunt bune” Membrii trupei Phoenix vin cu ultimele informații privind starea de sănătate a cântărețului

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 apr 2024, 13:29

În ce stare se află Nicu Covaci: „Veștile nu sunt bune” Membrii trupei Phoenix vin cu ultimele informații privind starea de sănătate a cântărețului

Sursa: Facebook Nicu Covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a suferit o intervenție pe creier și urmează în prezent un tratament. Recuperarea sa nu este una ușoară, iar starea de sănătate a artistului se degradează pe zi ce trece.

Membrii trupei Phoenix au transmis luni, 8 aprilie, ultimele detalii cu privire la starea în care se află liderul.

Se pare că veștile nu sunt deloc bune, potrivit acestora. 

În ce stare se află Nicu Covaci, după operația suferită pe creier

Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, este liderul trupei Phoenix și se află în prezent la Timișoara, unde urmează tratamentul după operația pe creier, intervenție care a avut loc pe 22 martie 2024.

În urmă cu aproape o lună, medicii i-au extirpat artistului o tumoare de pe creier, urmând a se stabili dacă aceasta este de natură malignă sau belignă. 

Citește și: Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, operat de urgență pe creier: „O intervenție chirurgicală delicată”. Care este starea de sănătate a artistului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Colegii și prietenii săi, membrii trupei Phoenix, au oferit ultimele detalii cu privire la starea de sănătate a lui Nicu Covaci.

„Oameni buni, ne-au parvenit rezultatele finale și fără echivoc ale analizei situației medicale a lui Nicu. Vom ține sub discreție diagnosticul, însă veștile nu sunt bune. Starea lui Nicu este stabilă, urmează cursul tratamentului și este sub cea mai bună îngrijire posibilă! Condiția medicală nu îi permite vizite, inclusiv noi limităm contactul, așa că adresăm rugăminte către presă a nu se insista în sensul acesta! Am promis că vă ținem la

curent cu informații veridice și clare și asta vom face”, au transmis cei de la Phoenix.

Trupa Phoenix continuă concertele fără Nicu Covaci

Deși starea de sănătate îl ține la pat, Nicu Covaci și-a dorit ca partenerii săi să continue concertele fără el. Astfel, trupa Phoenix va concerta în 24 aprilie 2024 la Constanța, în 22 aprilie 2024 la București, în 26 aprilie 2024 la Bacău și 27 aprilie 2024 la Iași.

„Nicu Covaci a insistat în sensul acesta, a spus că niciun eveniment nu trebuie ratat și că oricum moștenirea asta aș putea să dau citat din ce mi-a spus: <Ce e inevitabil să se întâmple se va întâmpla azi, mâine, peste un an sau peste zece. Trupa asta și visul meu trebuie să meargă mai departe, că n-am stat să muncesc 62 de ani pentru ceva ce o să piară>.

Deci ne-a spus foarte clar: <Puneți mâna, mergeți și cântați, aveți toată susținerea mea!> și sper să o avem și pe cea a publicului, abia așteptăm să-i vedem și noi, abia așteptăm să-l vedem alături de trupă la un moment dat”, a declarat Costin Adam, solistul trupei Phoenix, într-un interviu.