In ce stare se afla soția lui Tavy Pustiu, la doua săptămâni de la teribilul accident: “Rugați-va pentru ea”

Author: Luiza Stama
Actualizat: 30 ian 2021, 12:50

Un teribil accident i-a curmat viata lautarului Tavy Pustiu, in urma cu doua saptamani si a bagat-o in spital pe sotia acestuia. Monica a fost ajutata de medici sa supravietuiasca, dar a ajuns la spital in stare grava.

Accidentul s-a produs in judetul Prahova, in data de 15 august, cand Tavy Pustiu se afla in masina condusa de sotia lui, Monica. Femeia, care se afla la volan, a avut o clipa de neatentie, la trecerea peste o cale ferata, iar trenul care tocmai se apropia, a lovit in plin masina, din partea dreapta, curmand viata barbatului.

Tragedia este cu atat mai infioratoare ca in momentul impactului, Tavy Pustiu era intr-un live pe Facebook, iar filmarea a surprins cumplitul moment si s-a oprit cateva secunde mai tarziu.

Presa internationala a scris despre cutremuratorul accident, iar lumea care il iubea pe manelist este inca in soc.

La mai putin de cinci minute de la accident, mai multi oameni au intervenit, inainte ca salvarea sa soseasca si se stie ca Tavy pierdea foarte mult sange, dupa cum marturiseau cei de la fata locului. Monica, sotia manelistului, a fost transportata la spital in stare grava, dupa ce sotul i-a murit sub privirile ei neputincioase.

Femeia a suferit si ea leziuni foarte grave, iar medicii s-au luptat pentru viata ei.

In ce stare se afla sotia lui Tavy Pustiu

La scurt timp dupa nenorocire, s-a zvonit ca Monica ar fi murit si ea, insa cineva dintre apropiatii lui Tavy Pustiu a scris un mesaj care infirma zvonul si aduce un alt suflu situatiei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Ma oameni buni am vazut ca multa lume spune ca a murit si Monica, nevasta lui Tavy. Nu a murit! Rugati-va pentru ea sa o vindece Dumnezeu, va rog din suflet, rugati-va pentru ea. Sa va asculte Dumnezeu rugaciunea si sa puna Dumnezeu mana pe ea, sa-i dea videcare!", este mesajul unei apropiate a lautarului, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Scandal monstru dupa moartea lui Tavi Pustiu! Ce se intampla intre el si sotia lui inainte de accident: ''Sotia lui era...''

Citeste si: Cat timp castiga soferii care merg cu viteza mare. Titi Aur: "Am facut experimentul!"