In ce tara traim? Un barbat a impuscat un ponei care se juca printre copii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

In ce tara traim?! O scena desprinsa parca din Vestul Salbatic s-a petrecut, noaptea trecuta, langa Timisoara.

Un individ inarmat s-a dat jos dintr-o masina si a impuscat un ponei care se juca printre copii. Putea sa raneasca si unul dintre micuti cand a apasat pe tragaci. Animalul a scapat cu viata, dar risca sa ramana paralizat.

Ce-o fi fost in mintea barbatului care a tras  mai multe focuri de arma in apropierea unor copii?!, se intreaba speriati localnicii din Mosnita Noua, o comuna situata chiar langa Timisoara.

Proprietarii poneiului au alertat politia dupa ce copiii lor care se jucau in gradina s-au speriat de moarte.

Proprietarii poneiului sunt socati. De mai bine de doi ani, Pony era o atractie pentru copiii din sat, iar strainii care treceau pe langa gard se opreau sa-l admire. Cine sa-i vrea raul bietului animal si de ce? Sunt intrebari care deocamdata nu si-au gasit raspuns.

Poneiul ranit va fi  transportat la Universitatea de Stiinte Agricole din Timisoara pentru a fi ingrijit de medicii veterinari.
Abia dupa ce ii vor scoate proiectilul, anchetatorii vor putea stabili cu ce arma s-a tras. La prima vedere, politistii vorbesc despre o pusca cu aer comprimat.

"Este destul de periculos pentru ca este in zona cervicala unde sunt nervii spinali, deci exista riscul unei paralizii locale sau chiar sa ii paralizeze toata partea dreapta", spun medicii.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cine este barbatul care a tras focurile de arma si care a fost motivul.
Stapanul poneiului le-a declarat oamenilor legii ca soferul a coborat dintr-o masina combi, de culoare gri. Barbatul nu si-a amintit, insa, numarul de inmatriculare al autoturismului.
##VIDEO110540##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii