În ce zile se difuzează "Jocul cuvintelor", noua producție cu Dan Negru de la Kanal D

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 13 apr 2022, 15:35

Dan Negru

"Jocul cuvintelor", noua producție de la Kanal D, cu super-starul TV Dan Negru, începe miercuri, la ora 22:30.

Noul show prezentat de Dan Negru la Kanal D va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 22:30, la postul nostru TV și Live Stream Online, pe kanald.ro.

"Am construit cel mai spectaculos decor de quiz din România și îl vom popula cu oamenii isteți, care nu aveau loc la TV până acum” a declarat Dan Negru.

„Aducerea în grila Kanal D a emisiunii e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antrenează mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi Jocul cuvintelor”,  a subliniat Dan Negru despre noua emisiune pe care o va prezenta la Kanal D.

Citeste si: Premiera emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” – miercuri, 20 aprilie, de la 22:30!

Program TV Jocul cuvintelor cu Dan Negru: Când e difuzată noua emisiune de la Kanal D

Premiera "Jocul cuvintelor cu Dan Negru"  va avea loc miercurea viitoare, de la ora 22:30, la Kanal D. Veți putea urmări emisiunea prezentată de Dan Negru în zilele de miercuri, joi și vineri la postul nostru TV, de la aceeași oră, 22:30.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Totodată, programul TV "Jocul cuvintelor" poate fi urmărit și Live Stream Online, pe pagina noastră de Stream, kanald.ro/live.html.

În fiecare ediție a emisiunii "Jocul cuvintelor", 5 concurenți se vor afla față în față cu Dan Negru, pentru a-și testa vocabularul și spontaneitatea. Înțelegerea sensurilor şi uşurinţa de a face conexiunile potrivite sunt acele ingrediente care îi oferă oricărui participant şansa găsirii cuvântului corect.

Dan Negru va da definiţia, iar concurenţii vor găsi soluţia!

Participanții “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” vor avea la dispoziție 4 minute pentru a afla 14 cuvinte, în urma definițiilor primite chiar de la prezentatorul show-ului. Efortul concurenților va fi răsplătit cu premii importante în bani, dacă aceștia reușesc să afle răspunsurile corecte.

Pentru acest show, care se anunță a fi unul fenomen în televiziunea din România, a fost pregătit deja un decor cu totul și cu totul special.

Chiar Dan Negru, regele Revelioanelor, a lăudat decorul, numindu-l "spectaculos"! Nu rata premiera "Jocul cuvintelor" de miercurea viitoare, de la ora 22:30, doar la Kanal D!

Citeste si: EXCLUSIVITATE. Primele imagini cu platoul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”