În ce zile și la ce oră se difuzează "Insula de 1 milion", noua producție prezentată de Cosmin Cernat la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mar 2024, 19:39

Când începe "Insula de 1 milion", la Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

"Insula de 1 milion", noua producție de la Kanal D, prezentată de Cosmin Cernat, începe sâmbătă, 16 martie, la ora 21:00! Iată în ce zile și la ce oră va fi difuzat captivantul reality show de aventură!

"Insula de 1 milion", noua emisiune de la Kanal D, ce va fi prezentată de Cosmin Cernat, va avea premiera sâmbătă, 16 martie 2024, de la ora 21:00, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să descopere ce se va întâmpla cu cei 50 de concurenți care vor intra în competiție. Iată în ce zile va fi difuzat cel mai așteptat reality show al momentului.

Când este difuzată noua emisiune "Insula de 1 milion" la Kanal D

Noul reality show, “Insula de 1 milion”, va începe la Kanal D, pe 16 martie 2024 și va putea fi urmărit în serile de sâmbătă și duminică, de la ora 21:00 și luni de la ora 20:00. Cel mai amplu și interesant experiment social televizat va aduce în atenția publicului 50 de concurenți cu vârste, profesii și pasiuni diferite, însă extrem de ambițioși și dornici de aventură, care vor lupta cu îndârjire în jungla dominicană.

Prietenia, alianțele și strategiile create îi vor ajuta pe concurenți să ajungă cât mai departe în cadrul competiției, iar brățara va fi un element important al show-ului de aventură.

Citește și: MAREA PREMIERĂ a reality-ului de aventură "Insula de 1 milion", sâmbătă, 16 martie, de la 21:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Fiecare concurent va deține de la început câte o brățară în valoare de 20.000 de lei, iar în total brățările celor 50 de concurenți valorează împreună 1.000.000 de lei, ceea ce reprezintă miza uriașă a emisiunii ce va fi câștigată la finalul competiției. Astfel, obiectivul principal al fiecărui concurent va fi de a acumula cât mai multe brățări de-a lungul concursului, pe care le vor putea câștiga în urma jocurilor sau când le vor primi moștenire de la cei care vor părăsi insula.

"Provocarea cea mai mare este să rămâi om acolo unde domnește legea junglei. 50 de concurenți ajung pe o insulă, în mijlocul naturii luxuriante, locul unde sunt complet izolați și unde sunt nevoiți să își construiască propriile reguli de la zero. Miza uriașă, presiunea competiției, lipsurile de tot felul vor scoate la suprafață și ce este mai bun, dar și ce este mai rău din fiecare.

Depinde doar de ei să rămână autentici, să fie buni, să rămână oameni. Măștile cad repede. Din 16 martie, fiți cu ochii pe spectacolul naturii umane, la Kanal D!", a declarat Cosmin Cernat.

Citește și: Cosmin Cernat și concurenții de la “Insula de 1 milion” au plecat spre Republica Dominicană!

Cei 50 de concurenți ce vor intră în competiție pe Insula de 1 milion se vor grupa în trei tabere denumite: Nordicii, Sudicii și Vesticii; denumirile au legătură doar cu poziția ocupată pe insulă, în funcție de preferințele

fiecărui concurent. În acest concurs nu există reguli, ci vor trebui inventate, iar publicul va asista, din 16 martie, la un adevărat experiment social de amploare, desfășurat pe Insula de 1 milion, ce va putea fi urmărit sâmbătă și duminică, de la ora 21:00 și luni, de la ora 20:00, la Kanal D!