În ce zile și la ce ora se difuzează noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe astăzi, la Kanal D! Iată ce actori talentați vor da viață personajelor principale!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iul 2022, 16:13

Fanii serialelor turcești au un nou motiv de bucurie! Începând de astăzi vor putea urmări un nou serial turcesc de excepție la Kanal D!

În această seară, 4 iulie 2022, telespectatorii vor putea urmări la Kanal D, un nou serial turcesc de excepție. Producția Aripi frânte, cu titlul original, Kanatsiz Kuslar, aduce în prim plan o poveste impresionantă de viață a unei familii greu încercate de destin, care va avea de înfruntat multe piedici și situații limita.

În ce zile și la ce ore se difuzează noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe astăzi, la Kanal D

Serialul Aripi frânte, va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00. Urmând că în fiecare joi și vineri să ruleze noi episoade din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00. Nouă producție turcească reprezintă și o lecție de viață ce dovedește tuturor faptul că iubirea și speranța redau aripi chiar și celor care ajung în cele mai grele situații. Producția va aduce în atenția publicului o poveste dramatică de viață a unei familii aflate la mare cumpăna.

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! Noul serial turcesc “Aripi frânte” are premiera astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Actorii care vor interpreta personajele noului serial fac parte din generația mai tânăra a Turciei, însă cu toate acestea vor cuceri telespectatorii cu talentul lor uriaș și cu o carisma aparte.

Publicul din România îi va cunoaște în această sear de la ora 20:00, pe Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), personajele principale ale producției. Este vorba despre o familie numeroasă, greu încercată de soarta, care ajunge într-o sărăcie lucie, după moartea subită a tatălui lor. Singurul și cel mai mare sprijin al copiilor este mama acestora, Nehise, interpretată de actrița Deniz Bolisik, femeia care va fi capabilă să se sacrifice de dragul familiei sale.
Aceasta a devenit mama mult prea devreme și s-a confruntat de-a lungul anilor cu multe dificultăți și a făcut multe sacrificii, pentru a reuși să își crească cei patru copii și a le asigura o viat frumoasă.

În primul episod, din această seară, de la ora 20:00, Nefise și copiii săi Emre, Cemre, și Aysun, încearcă să facă fața problemelor lor extrem de dificile, prin care sunt nevoiți să treacă, după decesul brusc al părintelui patern.

Deși pare că nu găsește soluții pentru situațiile dificile în care ajung ea și copiii săi, Nefise nu se da bătută, ci continuă să lupte cu îndârjire pentru a-și scoate familia la lumina.

Citeste si: Cine este și câți ani are Ümit Kantarcılar, chipeșul actor care joacă rolul principal Onur în noul serial „Aripi frânte”! Iată cine este celebra actriță care i-a fost soție până în anul 2016!