În ce zile și la ce oră se difuzează serialul turcesc „O dragoste”, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mar 2024, 14:00

Fanii serialelor turcești se bucură de vizionarea unui nou serial de excepție, „O dragoste”, care a fascinat printr-o poveste inspirată din realitate! Iată în ce zile și la ce oră este difuzată captivantă producție!

Serialul turcesc „O dragoste” a cucerit publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, cu o poveste impresionantă de viață inspirată din realitate, cu situații emoționante, tradiții turcești, puse în scenă de actori celebri și apreciați în Turcia și în străinătate, dar și de tineri talentați aflați la început de carieră în domeniul actoriei.

În ce zile și la ce oră este difuzată captivanta producție „O dragoste”

Noul serial turcesc „O dragoste” este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D și va aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente impresionante, intrigi uluitoare, răsturnări neașteptate de situație, întâmplări emoționante și pline de suspans ce îi vor captivă din ce în ce mai mult.

Citește și: Cum arată Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Producția „O dragoste” are în prim plan povestea de viață a tinerei Doga (personaj interpretat de actrița Silă Turkoglu) care își întâlnește marea iubire la doar 20 de ani.

Aflată în primul an de facultate, Doga se îndrăgostește iremediabil de chipeșul Fatih (interpretat de actorul Dogukan Gungor), un tânăr educat, care însă provine dintr-o familie conservatoare și tradiționalistă.
Intrigă acțiunii a fost declanșată de momentul în care Doga va afla că este însărcinată, iar sarcina neplanificată îi va da peste planurile și totodată va cutremura ambele familii.

Citește și: Alara Bozbey, frumoasa actriță care dă viață personajului Ecem în serialul „O dragoste”, o apariție răvășitoare în lumina reflectoarelor! Iată cum a fost surprinsă la cea mai recentă ședința foto

"Cu fiecare proiect în care mă implic, încerc să aduc la viață personaje complexe și autentice, iar Doğa din «O dragoste» nu face excepție. M-a impresionat modul în care gestionează această tânără conflictul cu mama să, atunci când viziunile lor despre viață nu mai coincid. Situațiile în care ea se va regăsi și iubirea pură care o ajută să depășească obstacolele îi vor ține pe telespectatori interesați de firul unei povești complicate și atât de actuale",

a declarat actrița Sıla Türkoğlu despre personajul ei.