În ce zile și la ore se difuzează Casa Iubirii, noul show matrimonial de senzație de la Kanal D!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 ian 2023, 05:20

Andreea Mantea prezintă "Casa Iubirii", noul reality-show de la Kanal D

Casa Iubirii a început oficial astăzi, la Kanal D. Show-ul matrimonial Casa Iubirii este prezentat de către Andreea Mantea, importantă vedetă Kanal D.

Andreea Mantea prezintă un nou show matrimonial la Kanal D, după experiența de succes Puterea Dragostei. Andreea Mantea a prezentat primele două sezoane ale reality-show-ului Puterea Dragostei.

Citeste si: EXCLUSIV! Care este relația surorii Andreei Mantea cu David, fiul prezentatoarei reality-show-ului Casa Iubirii. Vedeta TV a dezvăluit totul

Noul show matrimonial de la Kanal D, "Casa Iubirii", se anunță a fi unul de senzație.

Astăzi a debutat oficial "Casa Iubirii", prima parte a emisiunii de luni fiind difuzată între orele 10:00 și 12:00. Casa Iubirii va putea fi urmărită la Kanal D de luni până duminică, în două părți. De luni până vineri prima parte e difuzată între 10:00 și 12:00, iar cea de a doua între 17:00 și 19:00. Sâmbătă și duminică puteți urmări "Casa Iubirii" tot în două părți, între 16:00 și 18:00 și între 19:00 și 20:00.
Programul postului nostru TV îl puteți urmări aici.

Concurenții Casa Iubirii au intrat astăzi în casă și i-am putut cunoaște pe fiecare dintre ei în prima parte a emisiunii de debut, cea de luni, de la Kanal D. A doua parte a primei emisiuni va începe la ora 17:00 și va dura până la ora 19:00. NU O RATAȚI!

Show-ul Casa Iubirii poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro,

accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe orice dispozitiv cu conectare la internet (telefon mobil, tabletă, PC, laptop).

În ce zile și la ore se difuzează Casa Iubirii, noul show Kanal D

Vă reamintim că puteți urmări Casa Iubirii de luni până duminică la Kanal D. De luni până vineri între orele 10:00 și 12:00 și 17:00 și 19:00 și sâmbătă și duminică între 16:00-18:00 și între 19:00-20:00.

Casa Iubirii are 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți. Puteți citi aici cine sunt cei 14 concurenți de la Casa Iubirii de la Kanal D.

Toți concurenții au intrat deja în casă în prima parte a primei ediții, prezentându-se. Toți sunt tineri și dornici să își cunoască jumătatea în show-ul matrimonial de la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cel mai dornic să se și căsătorească pare Robert, care e și cel mai vârstnic concurent, având 34 de ani. În trecut Robert a fost foarte aproape de a se însura, chiar cerându-și partenera în căsătorie, dar până la urmă cei doi nu au mai ajuns la altar.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii ”Casa iubirii”: ”Iubirea se află deja”

Ce spune prezentatoarea Andreea Mantea despre noul show matrimonial de la Kanal D, "Casa Iubirii"

Noul show matrimonial de la Kanal D, "Casa Iubirii", se anunță unul foarte interesant. Andreea Mantea, care are experiență cu astfel de show-uri, prezentând în trecut primele două sezoane de la "Puterea Dragostei", show matrimonial difuzat tot de către Kanal D, a vorbit, recent, despre noul ei proiect TV de la televiziunea noastră.

Da, este peste tot. În orice casă în care intru, intru cu speranța să găsesc iubire, și, bineînțeles, cu iubire.

"Ei (n.r.: telespectatorii( trebuie să se aștepte la multe momente frumoase. La momente de emoție puternică. Sunt oameni care vor trăi prin concurenții noștri. Sunt oameni care vor simți bucuria, tristețea, suferința, alături de ei. De-aia ne uităm la televizor. Vrem să vedem lucruri frumoase, interesante.

Ca telespectator, nu pot să deschid televizorul și să mă uit în gol. Am nevoie să simt ceva, să transmită ceva. Să vibrez cu ceea ce văd la TV. Iar eu, fiind aici cu ei în casă, sau fiind acolo la mine, în cameră, și uitându-mă la ei, îmi dau seama cât de intens se simte totul. Atunci, eu sunt sigură că telespectatorii vor simți fiecare trăire a lor la intensitate maximă. Pentru că sunt foarte tineri, expresivi, sinceri, curați și deschiși. E foarte frumos, adică nu joacă teatru", a declarat Andreea Mantea într-un interviu pentru click.ro.

Citeste si: Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D