In ce zodie ar trebui sa se afle cel mai bun prieten. L-ai nimerit?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 20:40

Potrivit zodiacului european, fiecare persoana are anumite compatibilitati cu cele 12 zodii. Descopera in ce zodie se afla prietenul tau ideal. Il ai deja alaturi de tine?

Daca esti Berbec, tovarasul tau ideal trebuie sa fie un Leu. Nativul Leu iti va intelege intotdeauna capriciile si nu te va judeca, asa cum o fac alte semne zodiacale. Cu un Leu langa tine vei putea sa pui la cale planuri uriase, poate chiar afaceri profitabile.

Daca esti Taur, prietenul tau cel mai bun trebuie sa fie o Fecioara. Te completezi foarte bine cu Fecioarele si asta deoarece sunteti la fel de ambitiosi sa atingeti anumite teluri si va incurajati cel mai bine cand norii negri se aduna deasupra voastra.



Daca esti Geaman, prietenul tau cel mai bun este nascut in zodia Balanta. Sunteti amandoi duali si va intelegeti ‘cele doua fete’ fara a va critica frecvent. Balanta, spre deosebire de tine, este mai temperata in anumite situatii limita, iar asta te poate ajuta pentru echilibrare, la nervi. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: