În copilărie a fost supranumit ”Micul Hercule”. Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Richard Sandrak

Autor: Elena Padure
Actualizat: 22 iul 2022, 08:45
Cum arata micul Hercule in prezent

Daca la vârsta de 8 ani, Richard Sandrak era cunoscut pentru condiția sa fizică, tânărul duce acum un stil de viață complet diferit.

De la frageda vârsta de doar 8 ani Richard Sandrak, sau Micul Hercule,  a intrat în lumea showbiz-ului american și a devenit îndrăgit de public. Ca urmare a antrenamentelor intensive la care era supus de către tatăl său, Richard Sandrak, acum în vârstă de 28 de ani, era un pachet de mușchi în ciuda vârstei fragede. Acum însă, tânărul duce un stil de viață complet diferit și este de nerecunoscut.

Iata cum arată Micul Hercule în prezent. 

Citeste si: Il mai stii pe "micul Hercule" copilul obligat de tata sa se antreneze zilnic, ca sa devina culturist? Uite cum arata acum, cand a devenit adult

Cum a devenit cunoscut Micul Hercule

Richard Sandrak născut pe 15 Aprilie 1992, cunoscut și ca Micul Hercule este un fost culturist ucraininan, crescutîn America.

El a avut o carieră și în arte marțiale, dar și actorie, datorită fizicului său neobișnuit de bine dezvoltat pentru o vârstă atât de fragedă. Băiatul a apărut și în documentarul The World's Strongest Boy.

Micul Hercule  s-a născut într-un oraș mic din Ucraina. Părinții lui sunt Pavel Sandrak, campion mondial la arte marțiale și Lena Sandrak, sportivă de aerobic. În 1994, Richard, în vârstă de 2 ani, s-a mutat alături de părinții lui în Pennsylvania.

Familia lui a emigrat pentru  avea șansa unei vieți mai bune peste hotare. Micul Hercule a început să fie antrenat de tatăl lui la scurt timp după ajungere lor în Statel Unite.  

Citeste si: Bunica culturistă de 62 de ani. Dieta cu care spune că s-a vindecat de cancer la colon

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arată Micul Hercule acum

La doar vârsta de doar 8 ani, Richard a intrat în atenția publicului america și mai apoi mondial datorită participării la diferite emisiuni TV, legate de bodyduilding și arte marțiale. După ce a devenit celebru, tatăl lui Richard a fost acuzat de violență domestică asupra mamei sale și a fost trimis după gratii. 

Ajuns la vârsta de 28 de ani, Richard nu mai practică cultrrismul, dar continuă să mențină un stil de viață activ.

În prezent, sportuirle lui preferate sunt ciclismul și skateboardingul. 

El este pasionat de gătit, pasiune pe care a transformat-o și într-un job. Într-o postare pe contul său de Instagram Micul Hercule își anunța prietenii ca are o slujbă nouă, și anume de bucătar. 

Citeste si: Tatal “Micutului Hercule”, IN CULMEA FERICRII! Instanta a decis ca minorii Stroe sa ramana in custodia parintilor VIDEO

Nici fizicul lui Richard nu mai arată ca în copilărie, acesta fiind mult mai gras decât îl știa publicul.

Citeste si: Cum s-a schimbat de-a lungul ultimilor 10 ani Cleopatra Stratan. Acum este o femeie în toată regula.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.