In cursul saptamanii sta cu fostul iubit, iar in weekend cu sotul! Afla ce vedeta se imparte intre doi barbati

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:06

Sorana, fosta componenta a trupei A.S.I.A., s-a relansat in muzica in urma cu aproximativ o luna. Desi s-a maritat in vara acestui an cu alesul inimii ei Paul Moga, bruneta petrece mai mult timp cu fostul ei iubit decat cu sotul.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/sorana1-f27260984b28ee3fa26c8bea684ca930.jpg
Sorana si producatorul muzical Claudiu Patrascu, cel care i-a fost iubit in urma cu cativa ani, vor scoate in curand un nou album. Astfel ca, cei doi petrec mult timp impreuna la studioul lui Claudiu unde inregistreaza noi piese.

Solista le-a marturisit prietenilor ca petrece in jur de opt ore in studio, cu fostul ei iubit, pentru ca lucreaza impreuna la noul proiect. Mai mult, Sorana se lauda ca are un sot extraordinar care nu-i face crize de gelozie desi stie ca lucreaza zilnic cu fostul iubit.


 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.