In "Dila" se urasc, in realitate sunt prieteni! Iata-i pe actori asa cum n-o sa-i vezi niciodata in serial! Nu rata in aceasta seara un nou episod, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Noul serial difuzat de Kanal D i-a cucerit deja pe telespectatorii romani, care urmaresc cu sufletul la gura razboiul dintre cele doua familii rivale.

Dila, interpretata de Hatice Sendil, este o tanara frumoasa si educata din Istanbul, care in urma casatoriei ajunge pe mosia unei familii bogate, conduse dupa cutume ce vor veni in conflict cu principiile moderne ale tinerei.

Familia Barazoglu este stapana unor pamanturi, iar boierul este stapanul oamenilor de pe mosia lui, un personaj care are drept de viata si de moarte asupra acestora.

O disputa pe o bucata de pamant va arunca in aer relatiile fragile dintre familia Barazoglu, din care face parte acum si Dila, si familia Karadagli, condusa de Riza, fiul cel mare.



Ura dintre cele doua familii si iubirea care se infiripa intre Dila si Riza provoaca multa suferinta. In pauzele de filmare, actorii insa s-au distrat impreuna. Iata o fotografie in care dusmanii din serial sunt impreuna, veseli.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16780820/1/media-143020467027761600.png
Nu pierdeti serialul Dila, de luni pana miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

##VIDEO137017##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.