În dragoste e nevoie de DOI! Dar până acolo, e nevoie de VOI! “Puterea dragostei” dă startul înscrierilor pentru cel de-al patrulea sezon!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 29 iul 2022, 09:50
Emisiunea Puterea dragostei se pregateste pentru cel de-al patrulea sezon
Sursa: Captură KANAL D

Show-ul matrimonial "Puterea dragostei" isi cauta noi participanti pentru urmatorul sezon, care se anunta unul la fel de intens si de plin de iubire si momente controversate.

Indragita productie matrimoniala “Puterea dragostei” dă startul înscrierilor în cel de-al patrulea sezon, pentru a-si cauta noi potentiali concurenti, dornici sa mearga in Istanbul pentru a-si intalni marea iubire.

“Puterea dragostei” dă startul castingului pentru cel de-al patrulea sezon! Iata cum trebuie sa procedezi pentru a te inscrie!

Dacă ai peste 18 ani și îți dorești să te îndrăgostești, intră și tu în preselecții completând formularul de casting de pe site-ul https://putereadragostei.ro/

În al patrulea sezon poți fi chiar tu campionul iubirii! Dupa trei sezoane extrem de intense, care au fost urmarite pas cu pas de telespectatorii Kanal D, urmeaza si cel de-al patrulea sezon al amisiunii Puterea dragostei care se anunta a fi unul la fel de spectaculos.

In sezonul al treilea, multi concurenti au incercat din rasputeri sa isi caute jumatatea ideala si sa isi intemeieze o familie frumoasa, insa destinul nu a fost darnic cu toti acestia.


Si de aceasta data, in sezonul al patrulea, potentiali concurenti sunt asteptati sa se inscrie in cadrul emisiunii pentru a avea sansa de a ajunge in casa Puterea dragostei, si implicit pentru a trai la intensitate maxima fiecare clipa in cautarea iubirii adevarate. Acestia vor fi sustinuti indeaproape de fanii emisiunii, care le vor urmari evolutia si ii vor vota saptamanal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei, decizie neasteptata fata de Codrut! Cei doi indragostiti ajung la un pas de despartire? Aflati totul miercuri, 11 august, intr-o noua editie incendiara de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Maria, dezvaluiri halucinante despre unul dintre concurentii din casa Puterea dragostei! "Ai fost cu iubita ta si cu prietenii tai la chef!"

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.