„În fiecare seară, înainte să mă culc, îi spun «Te iubesc»”. Gesturile înduioșătoare pe care Mădălina Crețan le face, pentru a păstra vie amintirea lui Nosfe

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 mar 2024, 03:05

Mădălina Crețan a acceptat că Nosfe nu mai este lângă ea fizic, dar simte că, de sus, de unde este, o veghează

Sursa: Instagram

Mădălina Crețan trece printr-o perioadă sumbră a vieții ei, deoarece soțul său, Nosfe, a murit în urmă cu aproximativ nouă luni, iar lipsa acestuia se simte puternic. Soția artistului continuă să fie aproape de acesta, chiar dacă o poate face doar emoțional și a ales să îi poarte verigheta, pentru a-l avea, lângă ea, în permanență.

La mijlocul lunii octombrie, Nosfe a murit, la scurt timp după ce a ajuns acasă de la un concert. Multe speculații s-au spus, atunci, în legătură cu cele întâmplate, dar aceasta le-a negat și a încercat, de asemenea, să păstreze discreția în momentul în care avea nevoie de liniște, pentru a se pune pe picioare.

Mădălina Crețan păstrează vie amintirea lui Nosfe

Mădălina Crețan a acceptat că Nosfe nu mai este lângă ea fizic, dar simte că, de sus, de unde este, o veghează.

Aceasta vorbește cu el în fiecare zi și păstrează amintirile cu el, printre cele mai dragi fiind bilețelele de dragoste pe care și le lăsau. Mădălina Crețan este de părere că bilețelele reprezentau o modalitate foarte frumoasă prin care păstrau aprinsă flacăra iubirii dintre ei.

„Iubirea asta care există în realitate trebuie păstrată, și întreținută, și hrănită de ambii parteneri, iar una dintre metodele prin care noi am ales să ne hrănim această iubire au fost aceste bilețele care nouă ne provocau o plăcere.

Ne plăcea să le găsim scrise, chit că erau trei cuvinte în care ne spuneam decât «Am ajuns acasă la trei dimineața. Te iubesc! Ne vedem mâine».

Citește și: Mădălina Crețan, noi declarații dureroase despre pierderea lui Nosfe: "Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație"

Aveau o însemnătate și au, în continuare. Zilele trecute, când am citit unul dintre ele, m-am trezit zâmbind, citindu-le, nu plângând.

Atunci, mi se pare un lucru extraordinar, pentru că m-am transpus, cu totul, în amintirea aia și în momentul ăla, de atunci și, pentru câteva momente, eu am avut parte de un sentiment frumos, care mi-a cauzat un zâmbet”, a povestit Mădălina Crețan, în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”.

„Am pe noptieră lângă pat o fotografie cu el, un îngeraș și o instalație, pentru că vreau să fie lumină în locul în care sunt imagini cu el.

În fiecare seară, înainte să mă culc, îi spun «Te iubesc»”, a mai povestit Lady Nosfe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a cerut-o Nosfe în căsătorie pe Mădălina Crețan

Mădălina Crețan nu a fost cerută în căsătorie în mod tradițional, ci în fața ofițerului de stare civilă. Aceasta era însărcinată în șapte luni și jumătate și, pentru a nu trebui să își declare copilul după naștere, au decis să se căsătorească civil. Acela a fost și momentul în care Nosfe a cerut-o de soție, urmând, ulterior, și cununia religioasă.

„A fost una dintre puținele surprize sau lucruri pe care a reușit să le țină ascunse de mine, în acești ani. Nici lui nu i-a venit să creadă că nu am mirosit. L-a ajutat un prieten, i-a ținut inelul. S-a chinuit, un pic, să nu aflu de el”, a mai povestit aceasta.

Citește și: Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe, la trecerea dintre ani: „Pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir”

Cu toate că nici cererea în căsătorie nu a fost una tradițională și nici vestimentația de la cununia religioasă, Mădălina Crețan și Nosfe au avut parte de o iubire adevărată și sinceră, iubire pe care aceasta o păstrează vie, în fiecare zi.