In fiecare seara se ruga de baietelul ei sa adoarma dar acesta nu voia: "Te rog, sunt obosita, intelege-ma, sunt epuizata!". Nu a mai suportat acest chin, asa ca a luat o decizie radicala! E incredibil ce i-a facut micutului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:15

Imaginile de mai jos au ajuns virale pe retelele de socializare si au strans mii de like-uri si comentarii din intreaga lume.

Totul a inceput dupa ce o mama s-a saturat sa se chinuie sa isi adoarma copilul. Finalul fiecarei zile era o adevarata corvoada, deoarece baietelul nu avea astampar si nu statea potolit in patut mai mult de 5 minute.

Dupa lungi cautari pe internet, mamica a recurs la o solutie ingenioasa, care a facut minuni. Ea a chemat un artist local, care a pictat peretii si tavanul camerei copilului cu vopsea fosforescenta.

Astfel, atunci cand se stingea lumina, camera se transforma intr-un peisaj cu adevarat feeric. Metoda a functionat, iar micutul a ramas captivat in fiecare seara, si a adormit rapid.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.