In fotografia asta exista un detaliu ciudat la persoana in bikini! Nimeni nu a reusit sa isi dea seama, insa cand au citit nu le-a venit sa creada!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:31

Fotografia in care o persoana imbracata in bikini se oglindeste in portiera unei masini a pus lumea internautilor pe ganduri.

In doar cateva zile post-ul a strans peste 66 de mii de vizualizari, iar majoritatea oamenilor au fost foarte incrancenati pentru ca nu au reusit sa-si dea seama ce se intampla in spatele ei.

La prima vedere, pare o poza in care doua femei sunt separate de geamul usii unei masini.  Insa, se pare ca in realitate, unul dintre corpuri apartine unui barbat.

Un mascul blond, imbracat in costum de baie isi etala cu mandrie alura feminina.

Insa nici acest lucru nu este real, ci este al femeii care se reflecta in geamul masinii. Unii chiar au recunoscut ca nu s-ar fi prins de ce se intampla in imagine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.