In ipostaza asta nu l-ai mai vazut pe “Bruce” de la Exatlon! Uite-l pe Valentin Chis cum ii da sa manance fetitei sale de 6 luni

Autor: Simona Alexa
Actualizat: 25 iun 2018, 17:07

Dupa ce a facut o impresie excelenta in Republica Dominicana, Valentin Chis, celebrul “Bruce” de la Exatlon, performeaza in cariera de tatic!

De cand s-a intors acasa de la Exatlon, Valentin Chis, “Bruce” recupereaza timpul petrecut departe de fiica sa, Anya, care are doar 6 luni.

Zilele trecute, profitand de vremea frumoasa, “Bruce” si-a luat sotia si minunea de fetita si toti trei au iesit la o plimbare in aer liber. Cum insa, la un moment dat, celei mici i s-a facut foame, parintii au luat “pauza de masa” si au hranit-o pe cea mica. 

Responsabilitatea a cazut in grija “Faimosului” de la Exatlon. Cu o dexteritate care tradeaza antrenamentul si o rabdare de fier, Bruce i-a dat micutei sale sa manance, cu lingurita, un piure de legume.

El a fost rasplatit cu zambete din partea bebelusei sale, la vederea carora se topea. Neastamparata, micuta Anya nu a stat linistita mult timp si a inceput sa traga de borcanul cu mancare, semn ca foamea sa era mare si mancarica pe care o servea foarte gustoasa!

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.