„În loc să facem nuntă, facem înmormântare”. Imagini dureroase de la înmormântarea Monicăi, tânăra de doar 17 ani care și-a pierdut viața în accidentul din Timiș

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 16 mai 2024, 15:36

Familia Monicăi trece prin clipe de coșmar

Sursa: Facebook; România TV

Monica și-a găsit sfârșitul tragic într-un grav accident, care a avut loc în județul Timiș. Mașina în care fata se afla era condusă de iubitul ei, care a scăpat cu viață.

Familia Monicăi, tânăra de 17 ani care a murit într-un cumplit accident de mașină, în apropiere de Timișoara, trece, în aceste momente, printr-o durere greu de descris.

Bunicul Monicăi a transmis un mesaj foarte dureros

Mama și bunicul fetei o veghează lângă sicriu și își strigă disperarea. Aceștia își amintesc de momentele fericite petrecute împreună cu Moni, la adresa căreia au numai cuvinte de laudă, întrucât o descriu drept o fată ascultătoare și harnică.

Mama și bunicul ei erau mândri de independența ei la o vârstă atât de fragedă.

În loc să se bucure de viitorul pe care-l visau pentru ea, acum se pregătesc să-i aducă un ultim omagiu. În ciuda eforturilor medicilor de a o salva, Monica nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, așa că a lăsat în urmă o familie și o comunitate în stare de șoc și durere.

„Monica era o fată lucrătoare. Era o fată ascultătoare. În loc să facem nuntă, facem înmormântare. Nici nu ne-am așteptat la așa ceva”, a spus bunicul fetei, conform Observator.

Citește și: “Vreau să fie și el la trei metri cum este fata mea”. Mama tinerei decedate în accidentul din Timiș își strigă durerea. Polițiștii i-au transmis că fiica ei trăiește, însă la locul tragediei a avut parte de un șoc

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Familia Monicăi se pregătește de înmormântare

Iubitul ei, în vârstă de 19 ani, care era la volanul mașinii, în timpul accidentului, a scăpat cu viață. Acesta a suferit câteva răni, pentru care a fost transportat la spital. Cauza tragediei pare să fi fost viteza, întrucât cei doi s-ar fi grăbit să ajungă la o petrecere. La acest lucru s-ar putea să se fi adăugat și lipsa de experiență a șoferului, care obținuse recent permisul.

Dosarul penal deschis pentru ucidere din culpă urmează să clarifice circumstanțele exacte ale accidentului, iar investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a se stabili responsabilitățile legale în acest caz tragic.

Citește și: Ea este Monica, tânăra decedată în accidentul din Timiș. Fata și iubitul ei se îndreptau către o petrecere, moment în care băiatul a pierdut controlul volanului

Cu toate acestea, mama Monicăi tot nu-și poate găsi liniștea, întrucât o macină gândul că iubitul fetei este în viață, iar aceasta a murit din cauza lui.

Femeia este profund îndurerată de necazul care s-a abătut asupra familiei sale și declară că, indiferent de pedeapsa pe care o va primi băiatul, fata ei nu se va mai întoarce niciodată din morți. Aceasta este nedezlipită de sicriul fiicei sale și își strigă neîncetat durerea profundă vizavi de această tragedie.

„Prințesa mea nu mai e. A murit din cauza lui. Mi-a distrus fata. El face închisoare, scapă, dar fata mea putrezește în mormânt”, a declarat mama tinerei, conform sursei citate anterior.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.