In loc sa fie fericiti, au plans cand au vazut cum arata baietelul lor! El este copilul care in loc de piele are solzi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 19 sep 2020, 02:35

Doi parinti din Statele Unite traiesc o adevarata drama din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta cel mai mic dintre copiii lor.

Evan Fasciano, acum in varsta de 5 ani, a venit pe lume cu o boala rara, numita Harlequin Ichthyosis. Afectiunea face ca pielea lui sa creasca de 10 ori mai repede decat in mod normal.

Din aceasta cauza baiatul arata extrem de ciudat si are pe suprafata corpului ceea ce seamana cu niste solzi. Deoarece riscul de infectie este foarte mare, parintii il spala de doua ori pe zi si il ung cu mai multe creme protectoare.



In plus, Evan nu poate transpira si de aceea nu poate fi expus in lumina directa a soarelui. De parca toate aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, foarte multi dintre cei care il vad se sperie si ii adreseaza cuvinte urate.

Desi nu se cunoaste inca un leac pentru boala lui, parintii sunt optimisti si incearca sa faca in asa fel incat baiatul sa duca o viata cat mai apropiata de normal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.