In loc sa prinda hoti, se juca la pacanele. Pasiunea pentru jocuri de noroc l-a adus pe un politist in fata comisiei de disciplina

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Imaginile au fost surprinse cu telefonul mobil, de unul dintre clientii salii de jocuri. Din discutiile surprinse, se intelege ca ar fi ora 5 dimineata. Politistul este atat de prins de jocul de la aparate, incat nici n-a bagat de seama ca este filmat.

##VIDEO85405##Imbracat in uniforma, politistul se concentreaza numai la ecranul din fata lui. Toate aparatele sunt ocupate si probabil ar mai fi clienti care sa isi doreasca sa joace. Insa barbatul in uniforma este de neclintit. O domnisoara care se afla in stanga lui priveste mirata cand la politist, cand la cel care il filmeaza. Insa nici macar acest lucru nu starneste nicio reactie a omului legii.

Cum astfel de imagini nu vedem chiar zi de zi, filmuletul a ajuns si sub ochii sefilor de la inpectoratul de politie.

Barbatul este agent de ordine publica la o sectie din oras si nu prea are cum sa mai scape de ancheta disclipinara. Pasiunea sa pentru pacanele, manifestata chiar in timpul serviciului, nu va fi trecuta cu vederea asa usor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.