"In loc sa se insoare, Mahmoud s-a maritat! E mizerie in toata casa!" Ce-a gasit Ella in locuinta in care fratele ei traieste cu Cristina

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:25

Cristina a plecat de acasa, chiar daca este insarcinata, pentru ca s-a certat cu sora iubitului ei.

Mahmoud, fost concurent la emisiunea TV "Te vreau langa mine", a marturisit ca iubita lui insarcinata, Cristina, pe care a cunoscuta in platoul emisiunii, a plecat din casa in care locuiau impreuna, de 3 saptamani.

Tanarul a marturisit ca a apelat la ajutorul lui surorii sale, Ella, pentru a sta cu Cristina cat timp el era plecat la munca, dar crede ca aceasta s-a certat cu Cristina si din aceasta cauza tanara a plecat de acasa.

"Din cauza ta, ca ai gura mare" i-a reprosat Mahmoud.

Ella i-a povestit Gabrielei Cristea ce a gasit in casa celor doi: "E mizerie in toata casa. Cristina nu-i face mancare, nu-i spala, nu-i calca"

Iata imaginile filmate de echipa "Te vreau langa mine" in casa in care locuiesc Mahmoud si Cristina:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.