In luna iubirii, alege sa daruiesti trandafiri criogenati ca dovada a dragostei nemuritoare!

Author: O.P.

De cate ori vi s-a intamplat sa amanati cumpararea unui cadou crezand ca mai este suficient timp si de fapt sa intrati in panica pentru ca au trecut zilele fara sa va dati seama? Speram sa nu vi se intample la fel si in luna februarie, luna iubirii. Daca si voi sunteti indragostiti si vreti sa ii faceti un cadou deosebit iubitei sau sotiei, pregatiti-va din timp! Nici nu o sa va dati seama cand trece luna ianuarie si apoi primele doua saptamani din februarie. Si stim cu totii cat de aglomerate vor fi magazinele in perioada aceea. Sa nu mai spunem ca daca vreti sa mergeti intr-un city-break sau intr-o statiune la munte in Romania, ar fi bine sa va grabiti si sa rezervati mini-vacanta, pentru ca s-ar putea sa nu mai gasiti ceea ce va doriti. 

Iar cand vine vorba despre surprize romantice, ar fi bine sa nu uitati si de micile cadouri care chiar fac diferenta, cum ar fi florile. De fapt, daca ne gandim mai bine, florile sunt cele mai potrivite cadouri pentru o astfel de ocazie. Sunt simbolul dragostei si oricarei femei i-ar placea sa primeasca in dar un buchet din florile preferate. 

Februarie este considerata luna iubirii, pentru ca atunci sarbatorim Valentine’s Day si Dragobetele, doua ocazii destinate dragostei adevarate. Desi iubirea nu are nevoie de o anumita zi pentru a fi celebrata, probabil intelegeti entuziasmul de a fi indragostit si de a avea nu o zi, ci doua pentru a celebra dragostea in mod oficial. 

Si ce ar fi o sarbatoare a iubirii fara flori? Asa cum am spus mai sus, cele mai potrivite cadouri pentru o astfel de ocazie sunt florile. Insa, daca vreti sa daruiti ceva diferit, nu alegeti un simplu buchet de flori sau un aranjament floral. Daruiti unul sau mai multi trandafiri criogenati de la Maison d'Or. In caz ca nu stiati deja, trandafirii criogenati sunt simbolul iubirii nemuritoare, pentru ca rezista aproape trei decenii. Ganditi-va numai cat de frumos ar fi sa ii daruiti persoanei iubite un trandafir pe care sa il pastreze atata timp si care sa va aminteasca amandurora de momentul in care a fost daruit, chiar si dupa ani. 

Iar daca nu stiti ce fel de trandafir sa alegeti, nu trebuie sa va faceti griji. Aveti la dispozitie o gama larga de trandafiri criogenati, in toate culorile: atat cele care se gasesc in mod obisnuit in natura, dar si culori inedite (verde neon, auriu si asa mai departe). 

Puteti darui un singur trandafir, asezat sub o superba cupola din sticla sau puteti darui mai multi trandafiri criogenati in diferite aranjamente (cutii acrilice, cutii din carton elegant si asa mai departe). Daca ne intrebati pe noi, in mod sigur o sa va recomandam trandafirii rosii, pentru ca sunt simbolul iubirii si al pasiunii, de aceea sunt foarte potriviti intr-un astfel de context. Orice femeie isi doreste sa primeasca la un moment dat macar un trandafir rosu, iar daca este si criogenat, cu atat mai bine! 

Asadar, in luna iubirii, daruieste trandafiri criogenati ca dovada a dragostei nemuritoare! 

 

Taguri: