În Memoriam Rona Hartner - o ediție specială “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la 22:30

Author: Diana Tilă

Rona Hartner

Vă invităm să revedeți duminică seara, de la 22:30, interviul document realizat de Denise Rifai, la “40 de intrebari”, cu regretata artistă Rona Hartner.

Personalitate efervescentă, Rona Hartner vorbea cu generozitate și căldură, în cadrul interviului maraton, despre viața ei în lumina reflectoarelor, dar și în spatele acestora.

Citește și: Ultimul lucru pe care l-a cerut Rona Hartner, înainte să se stingă din viață: ''Nici prin gând nu-i trecea să moară! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul"

În Memoriam Rona Hartner- o ediție specială “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rona Hartner a fost o personalitate vibrantă și a avut un talent remarcabil. De-a lungul anilor, actrița a fascinat publicul prin prezența sa carismatică și expresivitatea artistică.

Rona Hartner a înfruntat provocări dificile în viață, inclusiv lupta cu cancerul, pe care l-a învins de două ori. Însă, în cele din urmă, corpul artistei a cedat în fața bolii.

Celebra Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, la doar 50 de ani.

“Pentru ce merită să sacrifici un vis?”, “Ați vrut vreodată să vă călugăriți?”, “Ati abandonat vreun moment lupta cu cancerul?”, “De cate ori vi s-a spus ca nu sunteti dusa la biserica?”, “Ce o lasa muta pe Rona Hartner?”,  sunt câteva dintre întrebările la care artista a răspuns când a fost invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Cum au arătat ultimele secunde din viața Ronei Hartner ” Am văzut-o că a zâmbit și i s-a luminat fața” Ce se va întâmpla cu fiica artistei după înmormântare

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu ratați ediția specială a emisiunii "40 de întrebări", În Memoriam Rona Hartner, de duminică seară, difuzată la Kanal D, începând cu ora 22:30.