In mod normal nu ai voie sa porti toata ziua lentilele de contact, dar ea a facut acest lucru. E cutremurator ce i s-a intamplat la ochi seara, cand a incercat sa si le dea jos. Abia atunci si-a dat seama ce prostie imensa a facut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 17:30

Tanara din imagini a facut din proprie amibitie o gafa pe care, probabil, o va regreta pentru tot restul vietii.

Meabh McHugh-Hill, in varsta de 23 de ani, a fost in culmea fericirii in momentul in care a facut trecerea la lentilele de contact si a scapat de ochelari.

Desi oftalmologul i-a zis ca nu are voie sa le poarte mai mult de 8 ore pe zi, fata si-a spus ca acesta exagereaza si ca nu are ce sa i se intample, asa ca le-a purtat o zi intreaga.

Seara, cand a ajuns acasa si si le-a dat jos, si-a dat seama ce prostie uriasa a facut. Cand a inlaturat-o pe cea din ochiul stang, si-a rupt si o bucata din cornee, deoarece lentila se lipise practic de ochi in urma purtarii mult prea indelungate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A

avut noroc ca nu si-a pierdut vederea, dar medicii sunt rezervati in privinta recuperarii complete.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.