In Oltenia, s-a mai batut un record. 25 de ani au asteptat oamenii sa vada asfalt pe stada. Dupa ce ce au plecat utilajele, de drum s-a ales praful

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:44

Record dupa record a batut constructorul, pe strazile din Cujmir.

Ca in masina timpului, asa s-au simtit localnicii din Cujmir. S-au culcat linistiti, dupa ce-au vazut cu ochii lor cum praful ulitei dispare sub asfaltul ca-n palma, iar cand s-au trezit, drumul arata la fel ca ieri.Se spune ca o minune tine trei zile, dar aici n-a tinut nici macar o zi. Degeaba au turnat muncitorii asfaltul, ca vijelia. A doua zi, materialul s-a faramitat ca painea uscata.

Oamenii sunt convinsi ca la mijloc nu a fost mana lui Dorel.

Aici nu nepriceperea a lovit, ci bataia de joc a materialelor alese, pare-se, de cea mai proasta calitate. Vestea ca s-a facut treaba de mantuiala a ajuns pana la urechile primarului, la fel de repede cum s-a facut si asflatarea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru bataia de joc, firma nu a primit niciun ban.

Constructorul mai are 7 zile la dispozitie ca sa remedieze problema. Ceea ce inseamna ca, daca toarna asflatul ca si pana acum, adica ziua si strada, are toate sansele sa termine de inca 7 ori, acelasi drum. Si, cine stie, poate ca din atatea incercari, una tot le iese. Contactat, reprezentantul companiei nu a vrut sa stea de vorba cu presa.