In perioada aceasta, nu lasa nici o zi fara flori superbe, care sa iti decoreze casa!

Author: O.P.

Dupa o perioada in care am fost toti speriati, stresati si parea ca nu se mai vede ,,luminita de la capatul tunelului” se pare ca in sfarsit primim o veste buna. De la 15 mai, masurile de siguranta se vor mai relaxa. Insa, nu inseamna ca pericolul a trecut, ci doar se va diminua. In continuare va trebui sa pastram distanta si sa ne luam toate masurile de precautie, insa orice pas inainte, oricat ar fi de mic, este o victorie. 

Impactul psihologic este destul de mare si probabil majoritatea persoanelor se afla in perioada de ,,negare”. Este in regula si este modul fiecarei persoane de a se adapta schimbarilor. Unii oameni au constientizat mai repede ca viata asa cum o stiam nu va mai fi niciodata la fel si nu trebuie sa fie neaparat un lucru rau. Aceasta pandemie ne-a invatat sa fim mai buni unii cu altii, sa avem mai multa grija de sanatatea noastra, sa acordam mai multa atentie igienei si mai ales, ne-a reinvatat ca Planeta isi revine daca ii dam timp si daca nu o mai poluam. 

Si ne-a mai invatat sa apreciem ceea ce avem, printre care si o casa in care ne putem simti cel mai bine. In primele zile de auto-izolare, foarte multi oameni spuneau ca nu pot sta acasa. Insa, era vorba de casa lor pentru ca lucreaza zi de zi, poate casa la care au visat ani de zile. Acum, cei mai multi au revenit la sentimente mai bune si si-au dat seama cat sunt de norocosi si cat de bine se simt acasa, alaturi de cei dragi. 

Pentru ca este primavara, probabil si tu iti doresti sa iti decorezi casa cu multe flori superbe, insa nu ai avut posibilitatea de a te plimba prin florarii si magazine, asa cum o faceai de obicei. Sau poate ai vrut sa surprinzi pe cineva si nu ai stiut cum ii poti darui un buchet de flori, de la distanta. Din fericire, toate acestea sunt posibile daca apelezi la o florarie online. In acest mod, poti comanda flori care sa iti inveseleasca locuinta si care sa iti aduca aminte ca este primavara. Iar daca este ziua cuiva drag sau pur si simplu vrei sa ii aduci aminte ca esti alaturi de ea, ii poti trimite florile dorite, cu ajutorul serviciilor unei florarii online. Noi iti recomandam sa alegi livrare flori de la Maison d'Or

Ai la dispozitie zeci de buchete de flori superbe, florii in cutii, cosuri cu flori, aranjamente florale pentru toate ocaziile si chiar si pachete speciale, care contin flori si cadouri impresionante. Poti alege chiar si un tort pentru o aniversare, praline de ciocolata, jucarii de plus si multe altele. Tot ce ai de facut este sa intri pe site si sa iti alegi florile preferate, iar apoi sa astepti curierul. In Bucuresti, vei primi florile in maxim doua ore de la confirmarea comenzii, iar in tara, in cel mai scurt timp posibil. Florile sunt livrate in cele mai bune conditii de siguranta, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta! 

Ce spui? Alegi de acum inainte serviciul de livrare flori de la Maison d’Or? 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.