„În pragul unui atac cerebral”. Deea Maxer dezvăluie adevărul despre relația ei cu Robert Drilea, care durează de mai bine de 6 luni

Author: Diana Ghita
Actualizat: 13 oct 2023, 18:37

Relația dintre Deea Maxer și Robert Drilea

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Robert Drilea formează un frumos cuplu, împărțind momente de neuitat împreună. După divorțul de Dinu Maxer, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Deea Maxer este o celebră cântăreață din România, care, nu de mult timp, a început să-și cultive și pasiunea pentru make-up. Aceasta a devenit cunoscută în rândul publicului atât prin spectacolele susținute alături de fostul soț, cât și prin conținutul postat frecvent în mediul online.

Ce a dezvăluit Deea Maxer despre relația ei cu Robert Drilea

Artista este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

De asemenea, ea nu ezită să discute cu ei pe anumite subiecte sau să-i amuze, atunci când are ocazia.

Recent, bruneta a distribuit o postare în care ea și iubitul ei, Robert Drilea, s-au regăsit la fix. Aceasta a făcut public un adevăr al zilelor noastre, transpus într-o notă comică. 

Autorul postării a dorit să aducă în vedere faptul că, în grabă, cu toții facem mici greșeli, cum ar fi să trântim cu putere ușa mașinii.

Însă, cei dragi trec întotdeauna cu vederea aceste întâmplări, drept dovadă a iubirii lor.

Același lucru a vrut să-l sublinieze și Deea Maxer, pe care a impresionat-o modul în care a fost abordat acest subiect.

„Momentul ăla când îți trântește portiera mașinii de îți vibrează toate venele și ești în pragul unui atac cerebral, însă îți zâmbește și realizezi că ești topit după ea.

(...)

Nu e tipa potrivită dacă nu-ți face ceva la mașină, orice, dar nu-ți pasă, căci zâmbetul ei îți cimentează toate fibrele inimii.”,  a fost mesajul din postarea distribuită de către Deea Maxer.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Acu' mi-am confirmat”. Deea Maxer, adevărul despre femeile care fură iubiții altora. Ce se întâmplă cu ea și Robert Drilea

Cum o răsfață Robert Drilea pe Deea Maxer

În acest fel, vedeta a vrut să arate că, în ciuda oricărui gest greșit pe care îl face, iubitul ei o iubește nespus de mult, trecând peste orice mică neatenție de a ei.

Dovada dragostei pe care Robert Drilea i-o poartă artistei nu constă numai în acest lucru, ci și în gesturile sale față de ea.

Din postările Deei, se poate observa faptul că bărbatul o răsfață și că este foarte atent cu ea. 

La începutul acestei luni, partenerul ei i-a adus un superb buchet de flori multicolor. Prin acest cadou, Robert a vrut să-i arate artistei cât de mult se gândește la ea și să-i demonstreze iubirea profundă pe care i-o poartă.

Ca răspuns la gestul impresionant al iubitului, Deea Maxer a postat, foarte încântată, frumosul buchet pe InstaStory.

Ba mai mult, aceasta a atașat pe fundalul fotografiei cu florile și un frumos cântec de dragoste.

„Aș găsi ce se ascunde după infinit/  Ia luna, lasă, eu achit/  Îți pun soarele pe lanț la gât”,  au fost câteva dintre versurile piesei care a însoțit imaginea cu florile.

Citește și: Cum a fost filmat Robert Drilea, în parc, alături de fetița Deei Maxer! Cum se întelege iubitul Deei cu copiii vedetei