In primul episod, Ion Oncescu (#Faimosii) parea sigur ca il stie pe Stefan de la "#Razboinicii"! Am aflat ca cei doi se stiu de ani de zile

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 11 ian 2018, 14:36

Cei doi sunt indragostiti de acelasi sport

Sala Polivalenta din municipiul Caracal a gazduit pe 27 martie 2010, concursul de skandenberg cu participare nationala Cupa Romanatiului 2010. Ion Iron Oncescu, Radu Valahu si celelalte stele din skandenberg s-au angrenat intr-un show maraton, pe durata a 8 ore de lupte crancene, alaturi de numarul record de peste 130 de sportivi inscrisi.

Printre cei 130 de sportivi, se numara atunci si o tanara speranta a acestui sport, juniorul Stefan Floroaica, cel ce avea sa castige competitia de juniori, la categoria +78 de kilograme si sa devina, in 2016, campion national.

Destinele celor doi s-au reintalnit din nou, la opt ani distanta, Ion Iron Oncescu si Stefan Floroaica fiind acum concurenti in echipe adverse in show-ul de televiziune Exatlon, filmat in Republica Dominicana si difuzat, de sambata pana marti, de KANAL D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.