In primul film in care a jucat Dan Bordeianu, vocea lui a fost dublata de o femeie. Afla motivul pentru care prezentatorul KIDSing a patit acest lucru

Editor: Bogdan Mihai Author: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Dan Bordeianu a jucat in primul sau film cand avea doar 10 ani. Era vorba despre pelicula "Promisiuni", in regia Elisabetei Bostan.

"M-am dus la un casting, iar celor de acolo le-a placut de mine ca le-am cantat un cantec deocheat, ceva cu niste studente. Au fost foarte incantati ca un pusti de 10 ani le canta asa ceva. La filmari am mers cu mama si cu bunicul. Cea mai mare dezamgaire a fost ca, dupa ce am termina filmarile- pe vremea aia nu se tragea cu priza directa cum se face acum, se facea post sincron- au ajuns la montaj dupa ceva vreme, iar eu aveam 11 ani si jumatate sau 12 ani.

In acest timp, vocea mi se schimbase si aveam deja voce de barbat, care nu se mai potrivea cu a baietelului din film. Si au pus in film vocea Elisabetei Halic- o doamna care facea voci de copii in filme. Asa ca, in primul meu film am o voce absolut penibila- apare moaca mea, dar nu vocea mea", a povestit actorul.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16762604/1/media-140558181676107300.png
Dan Bordeianu si Theo Rose sunt prezentatorii show-ului KIDSing, care va aduce, din toamna, atmosfera marilor concerte pe micul ecran!

Traieste fiecare clipa alaturi de cele mai bune voci

de copii din Romania! KIDSing este un concurs muzical, ce se adreseaza micutilor cu varste intre 6 si 13 ani, precum si sustinatorilor acestora – membri ai familiei, prieteni, profesori etc. Cei mai talentati si carismatici copii vor avea ocazia sa fie vazuti, ascultati si apreciati de o tara intreaga. Iar marele premiu nu este deloc de neglijat! Cel mai talentat copil va castiga fabuloasa suma de 20.000 de euro!( sursa wowbiz.ro
)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.