In Romania poti sa cumperi orice! E incredibil cu cat vand groparii un CRANIU uman

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

Stirea revoltatoare vine de la Timisoara, unde groparii scot bani dintr-un negot macabru, demn de scenariul unui film de groaza.

E de necrezut ce negot se face in cimitir. Se dezgroapa mortii, ca sa se imbogateasca altii din oasele lor. Pentru a scoate la iveala afacerea sinistra, reporterii Stirilor Kanal D pretind ca sunt studenti la Facultatea de Medicina in cautare de material didactic.

Reporterii sub acoperire poarta discutia cu un constructor de cavouri din cimitr. Practic, el e persoana de legatura. Barbatul si-a sunat un prieten gropar, care se ocupa cu negotul macabru.

Individul promite ca va reusi sa faca rost de un schelet in cateva zile.

Poate va intrebati cat costa un schelet uman? O bere. Nu o spunem noi, ci groparii, care dezvaluie informatii socante. Oasele defunctilor sunt oricum aruncate la gunoi, asa ca mai bine sa ajunga material didactic. E clar- groparii din Timisoara sunt in stare sa calce pe cadavre, la propriu, pentru o bruma de bani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Administratorii cimitirului unde este angajat vanzatorul de schelete neaga acuzatiile, dar la sesizarea noastra declanseaza o ancheta.

Groparii care vand schelete si cranii umane risca sa se alega cu dosar penal pentru profanare de morminte.

##VIDEO139156##

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.