In sfarsit! Carmen de la Salciua a spus adevarul despre despartirea de Culita Sterp: "S-a pierdut respectul"

Author: Diana Tilă
Carmen de la Salciua a spus adevarul despre despartirea de Culita Sterp

Carmen de la  Salciua le-a vorbit sincer fanilor de pe retelele de socializare. Cantareata  a vorbit deschis despre relatia pe care a avut-o cu artistul Culita Sterp.

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai cunoascute si apreciate artiste din Romania. Recent, frumoasa bruneta a fost mai sincera ca niciodata cu fanii ei. Întrebata de ce nu mai tin relatiile ca pe vremuri, cantareata a spus adevarul in privinta relatiei cu Culita Sterp. 

Carmen a spus adevărul despre despărțire

Carmen de la Salciua ne-a obisnuit, de-a lungul timpului, cu sinceritatea de care a dat dovada.

Cantareata nu s-a sfiit niciodata sa vorbeasca despre viata personala. Astfel, bruneta a spus adevarul in privinta relatiei cu Sterp.

Artista este de parere ca s-a pierdut respectul de altadata pentru familia traditionala. Carmen a marturisit ca isi doreste sa vada mereu binele intr-o persoana, dar de fiecare data sfarseste dezamagita.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”S-a pierdut respectul față de familia tradițională, pentru că această nouă lume virtuală în care trăim, ne manipulează simțurile atât de tare, încât nimic nu ne mulțumește. Trăim cu ideea că mereu se poate mai bine și sfârșim dezamăgiți! Cei care reușescn să se detașeze au cât de cât o viață normală și frumoasă”, a scris artista.

După ce vreme de mai multi ani au imprtit atat scena, cat si casa, amandoi impartasind aceeasi pasiune pentru muzica, Carmen si Culita au decis sa urmeze cai separate in viata, drept dovada ca au si ajuns

la divort.

In presa s-a speculat ca artistul Culita Sterp ar fi avut o legatura amoroasa cu nimeni alta decat Plusica de la Puterea Dragostei, imediat dupa ce s-a despartit de Carmen.