In sfarsit… Gabi Cristea i-a cunoscut pe parintii iubitului ei! Intra sa afli cand s-a intamplat si unde a avut loc mult asteptata intalnire

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:55

Lucrurile par din ce in ce mai clare in relatia dintre Gabi Cristea si Tavi Clonda.

Cei doi sunt de nedespartit si, de cateva zile, au trecut inca un hop. Se pare ca bruneta i-a cunoscut pe parintii iubitului, dupa o vizita fulger la Brasov.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda traiesc o frumoasa poveste de dragoste. De mai bine de doua luni, cei doi se iubesc fara sa le pese de nimeni si de nimic, iar weekendul trecut au trecut si un alt test.

Bruneta i-a intalnit pe parintii cantaretului si se pare ca totul a fost perfect.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surse din preajma celor doi sustin ca, in urma cu cateva zile, Tavi ar fi dus-o la Brasov pe Gabriela.

In prima faza, i-ar fi spus ca vrea sa o serbeze, cu ocazia onomasticii, insa, la fata locului, i-a facut surpriza si a dus-o acasa la parintii lui, ca sa ii cunoasca. “Era normal sa faca si acest pas, pentru ca se iubesc si sunt atat de frumosi impreuna. Nu ii intereseaza barfele si stiu ca nimeni nu poate interveni in relatia lor! De Sfintii Mihail si Gavril, ei au fost la munte, de unde este Tavi, si se pare ca s-au vazut cu parintii cantaretului, care ar fi vrut sa o cunoasca personal pe Gabi”, ne-a spus
o apropiata a brunetei.

O dovada in plus ca Tavi si Gabi au fost la Brasov in weekend o constituie si un set de poze cu cei doi la munte, facute chiar sambata trecuta, impreuna cu cativa prieteni. Fotografiile sunt realizate in apropierea orasului de sub Tampa.