In spatele acestui SARUT ROMANTIC se ascunde o drama tulburatoare. SECRETUL sfasietor al acestui mire!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 02:15

Mirele a vrut ca totul sa fie perfect in ziua nuntii, insa fericirea acestui cuplu de tineri casatoriti este umbrita de o drama tulburatoare!

Joey Johnson, in varsta de 27 de ani, sergent in armata americana, a ramas paralizat de la brau in jos in 2012, in urma unui accident de motocicleta. Tanarul tocmai se intorsese dintr-o misiune din Afganistan si se bucura de vacanta. Soarta a fost, insa cruda cu el! Un accident de motocicleta l-a lasat paralizat pe viata.

In momentul in care au avut accidentul, sergentul abia o cunoscuse pe femeia care urma sa-i devina sotie.

Cei doi se aflau intr-o relatie de patru luni. Desi relatia lor era abia la inceput, iubita lui Joey nu l-a parasit, dimpotriva, a fost alaturi de el in tot acest timp, devenindu-i in cele din urma sotie.

La nunta lor, Joey a insistat sa-i ofere sotiei sale cel mai frumos cadou. Barbatul a facut tot posibilul sa aiba macar un dans cu frumoasa lui sotie!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sursa

foto: huffingtonpost.co.uk

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.