In spitalul Berhayat evenimentele neasteptate nu intarzie sa apara! Ali, tinta prejudecatilor, in aceasta seara de la ora 20:00, in “Doctorul minune”

Autor: Oana Picerea
video Foto(4)

Beliz este foarte stresata din cauza ultimelor evenimente neplacute petrecute in spital, moartea lui Kivilcim, anchetarea lui Ali si, in plus, tanara considera ca micuta Leyla, acum fiica ei si a lui Ferman, nu o accepta ca mama.

  Ferman este foarte surprins cand afla ca Beliz a inceput sa foloseasca antidepresive, chiar daca aceasta isi justifica <optiunea>, si ii cere sa renunte la aceste medicamente.

In spitalul Berhayat evenimentele neasteptate nu intarzie sa apara. Un celebru fotbalist, care s-a accidentat in timpul unui meci, este internat de urgenta, in spital. Acesta urmeaza a fi operat, insa medicul clubului de fotbal, la care activeaza sportivul, nu doreste ca interventia chirurgicala sa fie facuta de medicii spitalului, in special de Ali.

Citeste si: Carismaticul Doruk din Doctorul minune, poveste de dragoste in culisele serialului! Cu cine se iubeste celebrul actor Hakan Kurtas?

Dr. Fatih, medicul fotbalistului, refuza cu desavarsire colaborarea cu doctorii spitalului Berhayat si apeleaza la <intelegerea> medicului-sef Tanju. Dr. Fatih socat sa afle ce decizie va lua conducerea spitalului Berhayat in acest sens. Mai mult, fotbalistul va lua o hotarare surprinzatoare pentru familia sa, dar si pentru medicul Fatih.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Doctorul minune episodul 43 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Nazli trece din nou prin momente dificile!

Citeste si: Can Yaman, unul dintre cei mai frumosi actori turci, traieste o noua poveste de dragoste cu o superba actrita din Italia

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.