In timp ce faceau curatenie in noul apartament au descoperit cu stupoare o gaura secreta intr-o debara. Inauntru era o cutie din lemn. Cand au deschis-o si-au facut cruce! Uite ce era in interior, asa ceva nu vezi in fiecare zi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:34

Doi tineri din Statele Unite au avut parte de o surpriza extrem de placuta in momentul in care s-au mutat intr-un nou apartament.

In timp ce faceau ordine, ei au descoperit intr-o debara o usa secreta ascunsa in podea. Intrigati au tras de manerul care era pe ea, iar dupa ce au scos capacul au vazut ca in interior era o cutie de mici dimensiuni.

Nu aveau cheia pentru a o deschide, insa barbatul a rezolvat aceasta problema folosind un ciocan si o surubelnita. Nu mica le-a fost mirarea in momentul in care in interior au descoperit o multime de monede vechi, adunate din toata lumea.

Insa asta nu a fost tot. Alaturi mai era o cutiuta mica, ce ascundea in interior o colectie valoroasa de ceasuri de buzunar. Tinerii sunt foarte impresionati de descoperirea facuta si acum se gandesc ce sa faca cu obiectele pe care le-au gasit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.